Női Tükör

Előző Következő

Cikkünkből kiderül, hogy a különböző ásványi anyag hiányok milyen tünetekkel járnak, és miből lehet pótolni őket.

Hirdetés
 • 2019.05.10 Fáj a gyomra? Gyógyítsa önmagát!

  A hasfájás eredetének meghatározása sokszor nem egyszerű feladat, talán szervi okok állnak a panaszok hátterében, vagy pszichés problémák okozzák a tüneteket. Utánajártunk, mit tehetünk a kellemetlenségek megszüntetéséért addig, amíg orvoshoz nem fordulunk.

 • 2019.05.07 Meghan Markle egészséges példát mutat

  Tegnap megszületett a hercegi pár, azaz Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke. A királyi család körüli médiacirkusz elmaradt, mert nem adtak rá lehetőséget.

 • 2019.05.06 Pataki Zita: “Ne szülj gyereket, mert baj lehet belőle!”

  Pataki Zitát eddig legtöbben a tévéből ismerhettük. Régóta mosolyogva mondja el nekünk, hogy milyen idő vár ránk. Az utóbbi hetekben azonban kivételes dolog történt, beengedett minket élete legintimebb részeibe, konkrétan az utolsó lombik programjába. Aki végignézte a videókat, az együtt sírt, együtt nevetett vele és férjével. Az interjú 2019. áprilisában jelent meg a Patika Tükörben.

 • 2019.04.29 Milyen problémát jelezhet a pecsételő vérzés?

  A nők kiegyensúlyozott mindennapjaihoz hozzá tartozik az is, hogy a vérzésükkel ne legyenek gondok. Ez azonban nagyon sokszor nincsen így, előfordul a pecsételő vérzés, vagy a barnás folyás.

 • 2019.04.25 A három barátnő: A medve árnyéka

  Azt tartja a mondás, hogy a tavasz mindig sok újdonságot hoz, hiszen felszabadultabbak az emberek, levehetik végre a meleg ruhákat, és késztetést éreznek a megújulásra. A három barátnő életében is folyamatos a változás, hiszen a családanya Móni szerelmes egyik kollégájába, Melinda új párra lelt, Borika pedig soha nem gondolt problémával néz szembe fia válásával kapcsolatban. A márciusi találkozó sem maradt el, amiről Borika részletesen beszámol.

 • 2019.04.24 Mit lessünk el a spanyol konyhából?

  Két hónappal ezelőtt az olasz konyha specialitásaival ismerkedhettük meg, ezúttal egy másik mediterrán nép, a spanyolok ajtaján kopogtatunk pár egészséges és izgalmas ételkészítési ötletért. Mivel Spanyolország hatalmas, és nyelvileg, kulturálisan is több részre oszlik, ezért egységes konyháról se beszélhetünk esetükben. De azért van néhány, az egész országban kedvelt ételük és követendő étkezési szokásuk is.

 • 2019.04.11 Mi nők, már rá sem ismerünk magunkra!

  Gyakran már azt sem könnyű megtippelni, hogy egy nő hány éves, vagy épp melyik életszakaszában van. Fiatalos, utazgató nagymamák, fiatal felnőttnek kinéző kiskamaszok, érett nők a várandósság látható jeleivel – ezernyi arcunk, szerepünk, lehetőségünk van nekünk nőknek, és szerencsére egyre kevésbé ütköznek meg rajta, ha az eddigi szokásokhoz képest másként éljük az életünket nőként, anyaként, nagymamaként. De van valami mégis, ami mindannyiunkban közös – mindjárt el is árulom, hogy mi az!

 • 2019.04.10 Felejtsük el a drasztikus fogyókúrát!

  Felejtsük el az összes fogyókúrát, így járunk a legjobban. Testünk arra van programozva, hogy tartalékolja az energiát, ezért lehet, hogy egy sztárdiéta egyszer beválik, másodszor azonban már szervezetünk befékez. Dr. Bajnok Éva, a Duna Medical Center obezitológusa szerint egy-egy drasztikusabb diétának akár 6 évig tartó, a fogyásra nézve negatív hatása is lehet.

 • 2019.04.08 A terhesség 16 legkorábbi jele - Második adag

  Tudni akarod, hogy terhes vagy-e, még mielőtt tesztelhetnél? Nehéz dolgod lesz, de azért figyelj, mert ezek a jelek árulkodóak lehetnek. Íme a második adagja a legkorábbi terhességi jeleknek.

 • 2019.04.01 Düh? Önbizalomhiány? A hasfájás lelki okai

  Az emésztőrendszer, illetve az alhas olyan női szervei, mint a petefészkek visszatérő fájdalma nem minden esetben fizikai betegségre hívja fel a figyelmet.