Női Tükör

Előző Következő

Vajon hány kisgyerek álmodik arról, hogy majd ha felnő, rákos lesz? Bizton állíthatjuk, hogy egy sem. 
Ennek ellenére a rákos diagnózis sajnos ...

Hirdetés
 • 2019.08.02 Ízekben utazunk: a Napospart ételei

  A magyarok pár éve fedezték fel újra Bulgáriát, mint nyaralási úticélt. A Napospart finom homokja és langyos hullámai remek időtöltést ígérnek, de abban is biztosak lehetünk, hogy a bolgár gasztronómia is gyönyörködtetni tudja ízlelőbimbóinkat. Aki odautazik, az feltétlenül kóstolja meg az általunk ajánlott fogásokat. Aki pedig marad, az készítse el itthon őket!

 • 2019.07.30 Három barátnő: Fesztiválhangulat, falusi idill

  A barátnők a júniust sem hagyják ki, hiszen mindhármuk számára fontosak ezek a találkozók. Melindának rendben mennek a dolgai, Mónika fürdik a boldogságban új párja mellett, csak még a gyerekeket kell felvilágosítani a megváltozott helyzetről és a válásról. Ez nem könnyű feladat. Vajon sikerül zökkenőmentesen megoldani ezt a problémát? Borika naplójából ez is kiderül.

 • 2019.07.26 Sárgadinnyeleves - Egészségséfünk receptje

  Bármilyen idő is van, szervezetünk kívánja a leveseket. Melegben inkább a hideget. Érdemes kihasználni a piacon lévő zöldségeket, gyümölcsöket, mert télen sokkal kevesebb lehetőségünk lesz rá.

 • 2019.07.24 Zöldség, gyümölcs, tejtermék és pékáru landol a kukában

  Többnyire olyan ételt vásárolunk, amire valóban szükségünk van, emellett a többség rendszeresen figyeli a lejárati időt, és nem dob ki még le nem járt ételt – derül ki a K&H lakossági kutatásából. Ha mégis lejár a szavatossági idő, akkor leginkább zöldség, gyümölcs, tejtermék, felvágott és pékáru landol a kukában.

 • 2019.07.23 Hallássérült sztárok - Tudtad, hogy rosszul hallanak?

  Tudja, mi a közös Bill Clintonban, Halle Berryben és Robert Redfordban? Azon túl, hogy mindegyikük az Egyesült Államokban él, az egész világon ismerik a nevüket és dúsgazdagok is? Ők is azok közé az ismert emberek közé tartoznak, akik a halláskárosodás valamelyik fajtájával élnek együtt.

 • 2019.07.19 Szabadulj meg a szemölcstől ezekkel a házi praktikákkal!

  Talán meglepően hangzik, de egy-két könnyen elérhető, otthon is alkalmazható módszerrel képesek vagyunk magunk eltávolítani a bőrön levő, enyhén lelógó kinövéseket.

 • 2019.06.26 A TOP 10 dolog, amire rámegy a párkapcsolat

  A korábban hitt hét évnél, mára már négy évvel hamarabb következik be a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak.

 • 2019.06.20 Az ápolt láb nem csak esztétikai kérdés!

  Rövid szoknyák, pántos szandálok, csinos papucsok – végre itt a szabadság a lábainknak! A téli csizmás, bakancsos, nadrágos vagy harisnyás időszakban hajlamosak vagyunk lazítani a lábápolási rutinon, pedig ez nem csupán esztétikai kérdés!

 • 2019.06.18 Három barátnő: Kirándulás a Nyulak szigetére

  A húsvéti ünnepek után a barátnők a Margit-szigetet látogatják meg, ahol a kirándulás alkalmával természetesen folytatják történeteiket. Május a szerelem hónapja, Melinda és Móni új párjaiknál megtalálták ezt az érzést. Borika örül barátnői boldogságának, de az ő családjában is változás várható. Persze nem tervezi lecserélni férjét, mert neki mindig is Laci lesz az igazi… (A cikk a májusi Patika Tükörben jelent meg.)

 • 2019.06.17 Természetesen a visszerek ellen

  Minden negyedik ember küzd a vénás keringés elégtelensége miatt kialakult panaszokkal. Különösen az állómunkát végzők, a túlsúlyos, a 30-40 feletti gyermekes nők, és a hatvan évnél idősebbek vannak veszélyben. A betegség kezdeti fázisában még mi magunk is sokat tehetünk a vénák egészségéért.