Női Tükör

Előző Következő

A stressz inkontinencia kifejezés nem a pszichés terhelésre, hanem a fizikai nyomásra utaló megnevezés, amely vizeletszivárgással jár, és amely ...

 • 2021.07.07 Egészségséf: húsmentes különlegességek

  A dietetikus is ajánlják, hogy legalább egy héten egyszer étkezzünk húsmentesen!

 • 2021.07.06 A prediabétesz tünetei és kezelése

  A prediabétesz az a 2-es típusú cukorbetegséget megelőző állapot, amikor a vércukorszint már meghaladja a normálisnak tekintett felső határértéket, de még nem éri el a cukorbetegség diagnózisának küszöbértékét. Korai felismeréssel a diabétesz kialakulásának késleltetése, vagy akár megállítása is lehetséges, életmódváltás, valamint szükség esetén gyógyszeres kezelés segítségével.

 • 2021.07.06 Alaposan ismerjük meg az új élelmiszereket

  Nagyon sok élelmiszer innovációról hallani manapság, ezek nagy része fenntarthatósági, etikai vagy egészségügyi megfontolások miatt jön létre, persze az üzleti érdekek sem elhanyagolhatók. De vajon pusztán az, hogy egy élelmiszer növényi alapanyagokból áll, garancia arra is, hogy egészségesebb?

 • 2021.07.05 Milyen vitamint érdemes szedni 50 fölött?

  A patikák polcain számos, szenioroknak formulált vitaminos-nyomelemes készítmény sorakozik, „50+” jelöléssel. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy mennyire indokolt ilyeneket szedni 50 éves kor felett, és mi remélhető az alkalmazásuktól.

 • 2021.07.05 Oroszlán Szonja: Folyamatos a tanulási vágyam

  Életünk alakulása döntések sorozatából áll, és utólag derül ki, hogy jól méretük-e fel a ha az adott helyzetet. Oroszlán Szonja színésznőről nem mondható el, hogy nem szeret változtatni, fél belevágni az ismeretlenbe.

 • 2021.07.02 Nyár, napsütés, fényvédők…

  Hogyan válasszunk fényvédőt, mire ügyeljünk az alkalmazása során, és mi a teendő, ha már megtörtént a baj, leégett a bőr?

 • 2021.07.01 Enyhítések után sem működik a rutin

  A járvány már több mint egy éve feszegeti testi-lelki tűrőképességünk határát. A korlátozások lazítása bizakodásra ad okot, hogy a dolgok jobbra fordulnak. Ehhez az kell, hogy az eddig tapasztaltakat kellő rugalmassággal alkalmazzuk. Lássuk, milyen tanulságokkal szolgált az elmúlt időszak!

 • 2021.06.30 Mire kell figyelnünk egy fertőtlenítőszer vásárlásakor?

  A pandémia életünk részévé vált, így a megfelelő higiénia fontosabb, mint valaha. Jó, ha tudja, nem csupán az egészségügyi intézményekben érhetőek el a hatékony fertőtlenítők. A legmagasabb színvonal a lehető legkedvezőbb áron – létezik? Igen, ezért érdemes megbízni a BradoLife termékekben. (x)

 • 2021.06.29 Köszvény diétás receptek

  A köszvény egy gyulladással járó betegség, ami akkor jön létre, ha a vérben felszaporodik a húgysav és annak kristályai kicsapódnak és lerakódnak az ízületi tokot belülről bélelő hártyában. A betegségben szenvedőknek ajánlunk recepteket.

 • 2021.06.28 A modern ember betegsége: piriformis szindróma

  Kellemetlen nyomó fájdalomként érezzük, és jellemzője, hogy huzamosabb ideig ülve erősödik, vagy épp üléskor jelentkezik, például egy hosszabb autóút vagy íróasztali munka után. A piriformis szindróma gyakran az isiász következményeként lép fel.