Női Tükör

Előző Következő

Végre elérkezett az év legderűsebb időszaka, a nyár. Ilyenkor mindenki legszívesebben a vízparton vagy a szabadban tölti szabadidejét és sütkérezik ...

Hirdetés
 • 2019.12.04 Ne bújjon ki a bőréből! 3 fiatalító csodaszer

  Bár bőrünk folyamatosan megújul, mégis az öregedés velejárója, hogy a rugalmasság csökken, a ráncok mélyülnek és valahogy egyre kevésbé szép az összhatás. Ám szerencsére van 3 olyan anyag, amelyek belülről újítják meg a bőrünket!

 • 2019.12.03 Fáj, amikor jár? A láb deformitásai

  Magyarországon 65 év alatt minden ötödik felnőtt szenved valamilyen előláb deformitástól, 65 év felett pedig majdnem minden harmadik embernek van bütyke, de ennél is gyakoribb a kalapácsujj előfordulása. Amikor már minden cipő kényelmetlen, és fájdalmat okoz a járás, feltétlenül szakemberhez kell fordulni. Dr. Czipri Mátyás, a Duna Medical Center ortopéd szakorvosa szerint az előláb műtéteknek hagyományosan rossz a hírük a velük járó fájdalom miatt, jó hír, hogy a modern lábsebészet eszközeit és műtéti eljárásait alkalmazva ez már nem igaz.

 • 2019.12.03 Almatorta - Egészségséfünk receptje

  Nagyon szeretem az alma és a fahéj kombinációját. Egyszer olvastam egy almás tortareceptet, aminek a tetején volt az alma. Viszont számomra a tészta elkészítése túl macerásnak tűnt, így az alapötletet felhasználva, saját almatortát alkottam. Az eredmény nagyon jó lett.

 • 2019.12.03 A klímaváltozás egyre több koraszüléshez vezet

  A nagy hőség lerövidítheti a várandósság idejét, derítették ki amerikai kutatók, akik szerint a klímaváltozás hatására ez egyre több nőt érint - írja az index.hu.

 • 2019.12.02 Elég gyakran cseréled az ágyneműd?

  Most tudományos alapon mondták meg a tutit arról, hogy milyen gyakran kellene ágyneműt cserélni - olvastuk a divany.hu oldalán.

 • 2019.11.29 Gluténmentes hideg napok - Receptekkel!

  Ártani senkinek se árthat egy gluténmentes étel, ellenben aki kifejezetten igényli ezt a diétát, annak megkönnyítjük a dolgát pár olyan recepttel, amely az év hidegebb hónapjainak bármelyik napján jól jöhet majd.

 • 2019.11.29 A boldogság titka: a FLOW

  Belezuhanni a boldogságba Aligha létezik olyan ember, aki ne élte volna át, hogy megszűnik körülötte minden, elragadja valami fantasztikus sodró érzés, minden idegszálával egy adott pillanatot élvez, amikor teljesen elmélyül valamiben. Lehet ez könyv, futás, egy jó film, kétkezi alkotó tevékenység. Miért nem tudjuk gyakrabban megengedni ezt magunknak?

 • 2019.11.28 7 ok, amiért vérezhetünk két menstruáció között

  Rendszeres ciklus mellett is előfordulhat, hogy két menstruáció között pár napig pecsételő vérzést tapasztalnak a nők. A vérzés mögött állhat stressz, gyógyszer, de akár komoly fertőzés is, ezért is fontos, hogy odafigyeljünk a jelekre és szakemberhez forduljunk. Dr. Diker Binyamin, a Duna Medical Center nőgyógyász szakorvosa sorra veszi az okokat, ami miatt a normál vérzés mellett előfordulhat a jelenség.

 • 2019.11.27 Karamellás banánsüti - Egészségséfünk receptje

  Nagyon bírjuk a banános desszerteket! Itt van most ez az egyszerű, gyorsan elkészíthető csoda.

 • 2019.11.27 Ne várjunk karácsonyig a halevéssel!

  Már most karácsonyi kínálattal várják a halárusok a vásárlókat, év közben pedig a megszokottnál sokkal nagyobb keresletet is ki tudnának elégíteni - mondta Lázár Ferenc a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MAHAL) szóvivője. A hal szuperegészséges, de még mindig nagyon keveset eszünk belőle.