Női Tükör

Előző Következő

Vajon hány kisgyerek álmodik arról, hogy majd ha felnő, rákos lesz? Bizton állíthatjuk, hogy egy sem. 
Ennek ellenére a rákos diagnózis sajnos ...

Hirdetés
 • 2019.12.26 A három barátnő: Karácsonyi afterparty

  A decemberi ünnepek általában nem csak a szeretetről és a családról szólnak, hanem a rohanásról, bevásárlásról, néha már-már a végkimerülésig. A három barátnő is túl van már a családdal közös ünneplésen, így Melinda felvetette, hogy találkozzanak nála karácsony másnapján egy partira, ahol összeismertethetik a párjaikat is. Borika párját Lacit már mindegyikőjük ismeri, de vajon milyen tapasztalatai lesznek Tamással és Bálinttal? Izgalmas estének ígérkezik.

 • 2019.12.24 Szauna: gyógyír testnek, léleknek

  A szauna kezdetben több funkciós helyiség volt, használták tisztálkodásra, de gyógyítási célokra is, gyakran itt vezették le a szüléseket is. A modern szaunák már egyértelműen a test és a lélek ápolására alkalmas hely.

 • 2019.12.24 Grillezett lazac citromos kaporszósszal - Egészségséf

  Az egyik kedvenc halam a lazac. legjobban gillezve szeretem párolt zöldségekkel. Ehhez nagyon jól illik, egy citromos kaporszóz, ami finomabb, mint a boltban előre elkészített változatok.

 • 2019.12.20 Ingyenessé válik a meddőségkezelés

  Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások - jelentette be Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

 • 2019.12.17 Mindent az endometriózisról - Semmelweis Egészség Napok

  Magyarországon ma minden tizedik fogamzóképes korú nő endometriózisban szenved, a meddő nők csaknem felét ezzel a betegséggel kezelik. A tünetekről, a betegség kivizsgálásáról és az ellátási lehetőségekről előadást hallhatnak, valamint konzultáción is részt vehetnek az érdeklődők a Semmelweis Egyetem ingyenes, nagyközönségnek szóló, interaktív programsorozata, a Semmelweis Egészség Napok következő rendezvényén, a január 4-i Nőgyógyászati és Onkológiai Napon.

 • 2019.12.12 Edzéstervet az élelmiszerek csomagolására!

  Angol kutatók szerint sokkal hatékonyabb lenne az elhízás elleni harc, ha az ételek csomagolására edzési javaslatok is rákerülnének ugyanúgy, ahogyan most a tápanyagokat tüntetik fel – írja az index.hu a CNN nyomán.

 • 2019.12.10 Meghalt a Roxette énekesnője

  Hosszú, súlyos betegség után elhunyt Marie Fredriksson, a Roxette énekesnője - adták hírül a svéd lapok.

 • 2019.12.10 Narancsos-kecskesajtos saláta - Egészségséf

  Az ünnepek alatt se feledkezzünk meg a salátáról. Ha már nem bírjuk a hagyományos „ütős” magyaros ételeket, forduljunk a saláták felé. Ezek önmagukban is alkothatnak egy fogást, de ez a narancsos-kecskesajtos, diós változat akár egy finom sült körete is lehet.

 • 2019.12.10 Ásványi anyagok hiánya - Mik a tünetek?

  Cikkünkből kiderül, hogy a különböző ásványi anyag hiányok milyen tünetekkel járnak, és miből lehet pótolni őket.

 • 2019.12.06 A köhögés hasznos?

  Furcsa kérdésfelvetés, de tulajdonképpen a köhögés nem afféle bosszantó hanghatás és inger, hanem a szervezet védekező mechanizmusainak egyike. De ez nem jelenti azt, hogy hagynunk és tűrnünk kell, ha hosszabb ideig fennáll!