Hirdetés
Női Tükör
Előző Következő

Minden negyedik ember küzd a vénás keringés elégtelensége miatt kialakult panaszokkal. Különösen az állómunkát végzők, a túlsúlyos, a 30-40 ...

Hirdetés
 • 2019.06.14 Joghurtos-meggyes süti - Egészségséfünk receptje

  Ezt a süteményt azoknak ajánlom, akik szeretik az édeset, de nem szeretnek sokat bajlódni. Könnyű, gyümölcsös, fahéjas, joghurtos - az egyik kedvencem.

 • 2019.06.06 Fokhagymás-tejszínes spenót - Egészségséfünk receptje

  Gyermekkorom kedvenc főzeléke volt a spenót. Édesanyám mindig tejben áztatott zsemlével, fokhagymával készítette. Később ezt az ízvilágot próbáltam továbbvinni egy kicsit modernebb formában, hogy családommal is megszerettessem ezt a nagyon finom, és egészséges ételt.

 • 2019.05.29 Rebarbarás eperleves - Egészségséfünk receptje

  Még tart az eperszezon, használjuk ki, és készítsünk belőle minél változatosabb ételeket. Már egy hideg eperleves receptjét megosztottuk, most jöjjön egy rebarbarás változat.

 • 2019.05.28 Na mi az, ami nehezebb, mint elmenni dolgozni?

  Egy mostani kutatás - amelyet az Aveeno Baby kozmetikumokat forgalmazó márka rendelt meg Britanniában - eredményei azt mutatják, hogy a otthon babázás nehezebb, mint teljes munkaidőben dolgozni - írja az Éva magazin.

 • 2019.05.20 Vényköteles lesz több népszerű gyógyszer

  Néhány ibuprofén tartalmú gyógyszer vénykötelessé válik, ugyanis magas dózisú alkalmazása kimutathatóan növeli a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.

 • 2019.05.17 A zöld smoothie-k veszélyei

  A nyers zöldségekből készített zöld turmixok – smoothie-k – kedvező tulajdonságokkal bírnak, ám túlzott fogyasztásuk egészségügyi problémákhoz vezethet. Például vesekövet, csontritkulást okozhatnak.

 • 2019.05.07 Meghan Markle egészséges példát mutat

  Tegnap megszületett a hercegi pár, azaz Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke. A királyi család körüli médiacirkusz elmaradt, mert nem adtak rá lehetőséget.

 • 2019.04.29 Milyen problémát jelezhet a pecsételő vérzés?

  A nők kiegyensúlyozott mindennapjaihoz hozzá tartozik az is, hogy a vérzésükkel ne legyenek gondok. Ez azonban nagyon sokszor nincsen így, előfordul a pecsételő vérzés, vagy a barnás folyás.

 • 2019.04.25 A három barátnő: A medve árnyéka

  Azt tartja a mondás, hogy a tavasz mindig sok újdonságot hoz, hiszen felszabadultabbak az emberek, levehetik végre a meleg ruhákat, és késztetést éreznek a megújulásra. A három barátnő életében is folyamatos a változás, hiszen a családanya Móni szerelmes egyik kollégájába, Melinda új párra lelt, Borika pedig soha nem gondolt problémával néz szembe fia válásával kapcsolatban. A márciusi találkozó sem maradt el, amiről Borika részletesen beszámol.

 • 2019.04.24 Mit lessünk el a spanyol konyhából?

  Két hónappal ezelőtt az olasz konyha specialitásaival ismerkedhettük meg, ezúttal egy másik mediterrán nép, a spanyolok ajtaján kopogtatunk pár egészséges és izgalmas ételkészítési ötletért. Mivel Spanyolország hatalmas, és nyelvileg, kulturálisan is több részre oszlik, ezért egységes konyháról se beszélhetünk esetükben. De azért van néhány, az egész országban kedvelt ételük és követendő étkezési szokásuk is.