Női Tükör

Előző Következő

Bár bőrünk folyamatosan megújul, mégis az öregedés velejárója, hogy a rugalmasság csökken, a ráncok mélyülnek és valahogy egyre kevésbé ...

Hirdetés
 • 2019.12.03 Almatorta - Egészségséfünk receptje

  Nagyon szeretem az alma és a fahéj kombinációját. Egyszer olvastam egy almás tortareceptet, aminek a tetején volt az alma. Viszont számomra a tészta elkészítése túl macerásnak tűnt, így az alapötletet felhasználva, saját almatortát alkottam. Az eredmény nagyon jó lett.

 • 2019.12.03 A klímaváltozás egyre több koraszüléshez vezet

  A nagy hőség lerövidítheti a várandósság idejét, derítették ki amerikai kutatók, akik szerint a klímaváltozás hatására ez egyre több nőt érint - írja az index.hu.

 • 2019.12.02 Elég gyakran cseréled az ágyneműd?

  Most tudományos alapon mondták meg a tutit arról, hogy milyen gyakran kellene ágyneműt cserélni - olvastuk a divany.hu oldalán.

 • 2019.11.27 Karamellás banánsüti - Egészségséfünk receptje

  Nagyon bírjuk a banános desszerteket! Itt van most ez az egyszerű, gyorsan elkészíthető csoda.

 • 2019.11.27 Ne várjunk karácsonyig a halevéssel!

  Már most karácsonyi kínálattal várják a halárusok a vásárlókat, év közben pedig a megszokottnál sokkal nagyobb keresletet is ki tudnának elégíteni - mondta Lázár Ferenc a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MAHAL) szóvivője. A hal szuperegészséges, de még mindig nagyon keveset eszünk belőle.

 • 2019.11.27 Azt mondják: ő lehet a jövő magyar Nobel-díjasa

  Még csak a húszas éveiben jár, de már a jövő lehetséges Nobel-díjasai között emlegetik, bekerült a Forbes 30 sikeres magyar 30 alatt listájába, és kedveli őt a média. Bényei Éva Bernadett egy mosolygós diáklány, aki képes hétköznapi nyelven (is) beszélni a tudományról.

 • 2019.11.26 Három barátnő: Törökfürdő sókamrával

  A hosszúra nyúlt meleg ősz november közeledtével megváltozott, beköszöntött az évszakra jellemző hűvösebb időjárás. Borika és barátnői egy fürdőt néztek ki találkozásuk helyszínéül, ahol a szokásos csevegés mellett élvezettel vetették bele magukat a gyógyvíz és a wellness világába. Lassan vége az évnek, ami sok izgalmat és fordulatot tartogatott – most is volt mit átbeszélniük.

 • 2019.11.25 Narancsos céklasaláta - Egészségséfünk receptje

  A cékla az egyik legegészségesebb zöldségfélénk, tele van antioxidánsokkal. Ezért érdemes minél többször, minél változatosabban étrendünkbe illeszteni. Ehhez szeretnék most egy kis segítséget adni.

 • 2019.11.25 Ingyenes a szűrővizsgálat 45 és 65 év között

  2002 óta 11 ezer rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak Magyarországon a 45-65 év közötti nők számára ingyenes szűrővizsgálatokon - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkársága szombaton az MTI-vel.

 • 2019.11.22 Gyerek mellett sportolni? Lehetséges!

  „Én biztosan nem sportolok, utálok futni, ügyetlen vagyok a labdához, már a suliban is igyekeztem elbliccelni a testnevelés órát!” Sokan vannak, vagyunk olyanok, akik ebből a hozzáállásból válnak aktívan, a gyerekkel együtt sportoló családapává vagy családanyává. De hogyan?