Hirdetés
Női Tükör
Előző Következő

A korábban hitt hét évnél, mára már négy évvel hamarabb következik be a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak.

Hirdetés
 • 2019.05.07 Meghan Markle egészséges példát mutat

  Tegnap megszületett a hercegi pár, azaz Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke. A királyi család körüli médiacirkusz elmaradt, mert nem adtak rá lehetőséget.

 • 2019.04.29 Milyen problémát jelezhet a pecsételő vérzés?

  A nők kiegyensúlyozott mindennapjaihoz hozzá tartozik az is, hogy a vérzésükkel ne legyenek gondok. Ez azonban nagyon sokszor nincsen így, előfordul a pecsételő vérzés, vagy a barnás folyás.

 • 2019.04.25 A három barátnő: A medve árnyéka

  Azt tartja a mondás, hogy a tavasz mindig sok újdonságot hoz, hiszen felszabadultabbak az emberek, levehetik végre a meleg ruhákat, és késztetést éreznek a megújulásra. A három barátnő életében is folyamatos a változás, hiszen a családanya Móni szerelmes egyik kollégájába, Melinda új párra lelt, Borika pedig soha nem gondolt problémával néz szembe fia válásával kapcsolatban. A márciusi találkozó sem maradt el, amiről Borika részletesen beszámol.

 • 2019.04.24 Mit lessünk el a spanyol konyhából?

  Két hónappal ezelőtt az olasz konyha specialitásaival ismerkedhettük meg, ezúttal egy másik mediterrán nép, a spanyolok ajtaján kopogtatunk pár egészséges és izgalmas ételkészítési ötletért. Mivel Spanyolország hatalmas, és nyelvileg, kulturálisan is több részre oszlik, ezért egységes konyháról se beszélhetünk esetükben. De azért van néhány, az egész országban kedvelt ételük és követendő étkezési szokásuk is.

 • 2019.04.11 Mi nők, már rá sem ismerünk magunkra!

  Gyakran már azt sem könnyű megtippelni, hogy egy nő hány éves, vagy épp melyik életszakaszában van. Fiatalos, utazgató nagymamák, fiatal felnőttnek kinéző kiskamaszok, érett nők a várandósság látható jeleivel – ezernyi arcunk, szerepünk, lehetőségünk van nekünk nőknek, és szerencsére egyre kevésbé ütköznek meg rajta, ha az eddigi szokásokhoz képest másként éljük az életünket nőként, anyaként, nagymamaként. De van valami mégis, ami mindannyiunkban közös – mindjárt el is árulom, hogy mi az!

 • 2019.04.10 Felejtsük el a drasztikus fogyókúrát!

  Felejtsük el az összes fogyókúrát, így járunk a legjobban. Testünk arra van programozva, hogy tartalékolja az energiát, ezért lehet, hogy egy sztárdiéta egyszer beválik, másodszor azonban már szervezetünk befékez. Dr. Bajnok Éva, a Duna Medical Center obezitológusa szerint egy-egy drasztikusabb diétának akár 6 évig tartó, a fogyásra nézve negatív hatása is lehet.

 • 2019.04.08 A terhesség 16 legkorábbi jele - Második adag

  Tudni akarod, hogy terhes vagy-e, még mielőtt tesztelhetnél? Nehéz dolgod lesz, de azért figyelj, mert ezek a jelek árulkodóak lehetnek. Íme a második adagja a legkorábbi terhességi jeleknek.

 • 2019.03.29 Zöldséges barna rizs - Egészségséfünk receptje

  Amikor a Kisfiam miatt dietetikussal beszélgettünk, azt javasolta, hogy a hagyományos rizs helyett használjunk barnarizst. Szerencsére ebből is igen nagy a választék a boltokban. Azonban az íze más, mint a fehér rizsé, amit vagy szeret valaki, vagy nem. Ha töltött káposztába vagy húsgombócba teszem, nem tűnik fel, viszont, ha köretként készítem, akkor igen. Egyébként ugyanúgy kell elkészíteni, mint a fehér változatot. Szaftos húsoknál a szaft segít az „ízesítésben”, viszont keverhetjük mindenféle párolt zöldséggel, így laktatóbb és egészségesebb is.

 • 2019.03.28 Állítsd meg a hajhullást házi praktikákkal!

  Egyre több hajszál van a párnádon, a fésűdön? Esetleg azzal szembesülsz, hogy csomókban hullik a hajad? Vagy korábbi dús sörényed hirtelen megfogyatkozott? Ez a férfiaknak is komoly lelki problémát okoz, hát még a külsőségekre valamit is adó nőknek! Állítsd meg most a hajhullást bevált házi praktikáink segítségével!

 • 2019.03.26 Miért fáj a mellem?

  Egyes felmérések szerint a nőknek több, mint ötven százaléka tapasztalja a mellfájdalmat, többnyire középkorukban. Dr. Demjén László, az Oxygen Medical szülész-nőgyógyásza szerint a mellfájdalom az esetek döntő többségében nem az emlődaganat jele.