Női Tükör

Előző Következő

Vajon hány kisgyerek álmodik arról, hogy majd ha felnő, rákos lesz? Bizton állíthatjuk, hogy egy sem. 
Ennek ellenére a rákos diagnózis sajnos ...

Hirdetés
 • 2019.11.13 Carbonara szószos tortellini - Egészségséfünk receptje

  Ismét az olasz konyhát veszem kicsit elő. Amíg fontos volt, hogy minél hamarabb készen legyen az ebéd, gyakran nyúltam a porból elkészíthető szószokhoz. Amikor a kisfiam megszületett, és már velünk együtt evett, egyre inkább előtérbe került, hogy mindet, amit lehet, én készítsek el. Így került sor a saját készítésű carbonara szószra, ami egyébként nem vesz több időt igénybe, mintha porból készíteném. Azóta nagy kedvenc, mindenféle tésztával szoktam készíteni. Most a tortellinit választottam.

 • 2019.11.13 Csendes gyilkos - Iyen az élet endometriózissal

  Dr. Jekkel Gabriella írt egy könyvet erről a rejtélyes, sok-sok nő életét megkeserítő betegségről. A történet személyes és szívbemarkoló. Egy nő útját követi végig egészen kislány korától, és mutatja be, min kell átmennie egy endometriózisban szenvedő nőnek. Gondoljunk erre, amikor csak legyintünk egy fájdalmas menstruáció hallatán...

 • 2019.11.11 Mi a teniszezők hangos nyögéseinek oka?

  A nézők többsége talán úgy gondolja, a teniszezők hangos nyögdécselésének oka a fárasztó erőkifejtés, de valójában más lehet a háttérben - írja a mindenamihallas.hu.

 • 2019.11.07 Veszélyes a gyors fogyás! A csőgyomor megoldás?

  A hízásnak lehetnek endokrinológiai okai, tehát mirigyek megváltozott működése miatt is növekedhet a súlyunk, de állhat a háttérben pszichológiai, lelki probléma is, és természetesen az egészségtelen, mozgáshiányos életvitel és a túlevés is gyakori tényező.

 • 2019.11.07 Töltött csirkecombok - Egészségséf

  Ezt az ételt azoknak ajánlom, aki vasárnap valami finomat szeretnének az asztalra tenni, viszont nem akarják az egész délelőttöt a konyhában tölteni. A hagyományos töltelékekben mindig van máj, nálunk csak a férjem szereti, ezért én ezt kihagyom, illetve az alapreceptet egy kicsit megváltoztatva, egészségesebbé tettem.

 • 2019.11.06 Mikor oltassuk be magunkat influenza ellen?

  December végén, január elején érhet Magyarországra az influenzajárvány, ezért érdemes most beadatni a védőoltást - mondta az egészségügyi államtitkár.

 • 2019.11.05 Már 5 évvel a tünetek előtt kimutatható a mellrák

  A klinikai tünetek megjelenése előtt öt évvel kimutatható az emlőrák egy olyan vérvizsgálatnak köszönhetően, amely a test tumorokra adott immunválaszát azonosítja – írja az index.hu a Guardian nyomán.

 • 2019.11.04 Egészségre ártalmasak a pénztárgépek blokkjai

  Egy lengyel orvos arra hívja fel a figyelmet, hogy egészségkárosítóak lehetnek az üzletekben kapott pénztárgépszámlák.

 • 2019.10.31 Darált húsos fokhagymaleves - Egészségséf

  Ezt a levest nagyon szereti a család. Még Balatonon egy étteremben fedeztük fel. Utána szakács ismerőseink beavattak a nagy „titokba”, hogy hogyan is készül.

 • 2019.10.31 Mínusz 300 kalória csodákra képes!

  Kutatók szerint bebizonyosodott, hogy ha naponta 300 kalóriával csökkenteni tudjuk az energiabevitelünket, azzal nagyon sokat teszünk az egészségünkért - írja a Dívány.hu.