Női Tükör

Előző Következő

Egymást érik a kutatások és tanulmányok, amelyek a cukor egészségre gyakorolt káros hatását bizonygatják – majd ennek szöges ellentétét.

Hirdetés
 • 2020.12.14 A mentális problémák rejtegetése végzetes lehet

  A mentális problémák rejtegetésének hosszú távon végzetes következményei lehetnek - erre hívta fel a figyelmet Szy Katalin klinikai szakpszichológus.

 • 2020.12.11 Mellrák megelőzése: túlélés öt percért cserébe

  A nők háromnegyedének, elég ideje jut saját magára a mindennapokban az AVON legfrissebb kutatása alapján. Mégis hiába férne bele az idejükbe, a magyar nők nagy részének hiányzik a rendszeres rutinjából a havi pár percet igénylő emlővizsgálat. A melldaganat korai felismerése nagy mértékben növeli a túlélési esélyeket, így életmentő lehet, hogy az önfigyelem ugyanolyan szokássá váljon, mint a fogmosás vagy a reggeli sminkelés.

 • 2020.12.11 A szellőztetés védheti az egészséget

  A hatékony szellőztetés legnagyobb jelentősége az egészség megőrzésében és visszanyerésében, illetve az életminőség javításában rejlik – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

 • 2020.12.10 Engedélyezték mesterséges csirkehús értékesítését

  Szingapúr a világon elsőként engedélyezte laboratóriumi körülmények között előállított csirkehús értékesítését – írja a BBC News.

 • 2020.12.10 Az erősítés és a védelem időszaka

  Az erős immunrendszer elérése nem lehetetlen! A jelenlegi VÍRUSOS veszélyhelyzetben keresse az Ön szervezetének legjobban megfelelő módszert! Higgyen a gyógynövények és a természet erejében!

 • 2020.12.09 Magyar fejlesztésű tüdővitamin-készítmény

  (Fizetett hirdetés) Az Air7 hatóanyagainak összetételét a tüdő igényeinek kielégítésére állították össze. A tüdő vitaminjának megalkotását a pandémia hívta életre, hiszen a SARS-CoV-2 légzőszervi vírusról beszélünk.

 • 2020.12.08 Balázs Andi: „Szeretem a kihívásokat”

  Örökmozgó. Balázs Andrea színésznő, mindenki „Andija”. Újabban egyre több olyan lehetőséget is kap, amikor nem mások által megírt szöveget, hanem a saját gondolatait kell tolmácsolnia. Hogy ezt is jól csinálja, az bizonyítja legjobban, hogy csaknem hatvanezren kíváncsiak rá a közösségi oldalán.

 • 2020.12.08 A betegségek megelőzhetők

  Ha jobban kihasználnánk a hazai táplálkozástudományi szakemberek szaktudását, nagyot léphetnénk előre a legkomolyabb gondot okozó krónikus betegségek megelőzésében – állítja Szűcs Zsuzsanna, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke.

 • 2020.12.08 Miből vehetjük észre a legyengült immunrendszert?

  Gyakran halljuk a koronavírus-járvány kapcsán, hogy a vírus különösen veszélyes lehet a legyengült immunrendszerű emberekre. De honnan tudhatjuk, hogy legyengült szervezetünk védekezőképessége? Milyen jelei vannak, és hogyan erősíthetjük az immunrendszerünket?

 • 2020.12.07 Energetizál, erősíti az immunrendszert és vágyfokozó

  Régebben csak a kiváltságosok juthattak hozzá, ma már a világ egyik legismertebb gyógynövényeinek egyike. Mi lehet ez?