Női Tükör

Előző Következő

Február vége az évszakhoz képest meleget hozott, így a barátnők elhatározták, hogy kirándulni mennek. Borika nagy hír bejelentésére készül ...

Hirdetés
 • 2019.12.17 Mindent az endometriózisról - Semmelweis Egészség Napok

  Magyarországon ma minden tizedik fogamzóképes korú nő endometriózisban szenved, a meddő nők csaknem felét ezzel a betegséggel kezelik. A tünetekről, a betegség kivizsgálásáról és az ellátási lehetőségekről előadást hallhatnak, valamint konzultáción is részt vehetnek az érdeklődők a Semmelweis Egyetem ingyenes, nagyközönségnek szóló, interaktív programsorozata, a Semmelweis Egészség Napok következő rendezvényén, a január 4-i Nőgyógyászati és Onkológiai Napon.

 • 2019.12.12 Edzéstervet az élelmiszerek csomagolására!

  Angol kutatók szerint sokkal hatékonyabb lenne az elhízás elleni harc, ha az ételek csomagolására edzési javaslatok is rákerülnének ugyanúgy, ahogyan most a tápanyagokat tüntetik fel – írja az index.hu a CNN nyomán.

 • 2019.12.10 Meghalt a Roxette énekesnője

  Hosszú, súlyos betegség után elhunyt Marie Fredriksson, a Roxette énekesnője - adták hírül a svéd lapok.

 • 2019.12.10 Narancsos-kecskesajtos saláta - Egészségséf

  Az ünnepek alatt se feledkezzünk meg a salátáról. Ha már nem bírjuk a hagyományos „ütős” magyaros ételeket, forduljunk a saláták felé. Ezek önmagukban is alkothatnak egy fogást, de ez a narancsos-kecskesajtos, diós változat akár egy finom sült körete is lehet.

 • 2019.12.10 Ásványi anyagok hiánya - Mik a tünetek?

  Cikkünkből kiderül, hogy a különböző ásványi anyag hiányok milyen tünetekkel járnak, és miből lehet pótolni őket.

 • 2019.12.06 A köhögés hasznos?

  Furcsa kérdésfelvetés, de tulajdonképpen a köhögés nem afféle bosszantó hanghatás és inger, hanem a szervezet védekező mechanizmusainak egyike. De ez nem jelenti azt, hogy hagynunk és tűrnünk kell, ha hosszabb ideig fennáll!

 • 2019.12.04 Ne bújjon ki a bőréből! 3 fiatalító csodaszer

  Bár bőrünk folyamatosan megújul, mégis az öregedés velejárója, hogy a rugalmasság csökken, a ráncok mélyülnek és valahogy egyre kevésbé szép az összhatás. Ám szerencsére van 3 olyan anyag, amelyek belülről újítják meg a bőrünket!

 • 2019.12.03 Fáj, amikor jár? A láb deformitásai

  Magyarországon 65 év alatt minden ötödik felnőtt szenved valamilyen előláb deformitástól, 65 év felett pedig majdnem minden harmadik embernek van bütyke, de ennél is gyakoribb a kalapácsujj előfordulása. Amikor már minden cipő kényelmetlen, és fájdalmat okoz a járás, feltétlenül szakemberhez kell fordulni. Dr. Czipri Mátyás, a Duna Medical Center ortopéd szakorvosa szerint az előláb műtéteknek hagyományosan rossz a hírük a velük járó fájdalom miatt, jó hír, hogy a modern lábsebészet eszközeit és műtéti eljárásait alkalmazva ez már nem igaz.

 • 2019.12.03 Almatorta - Egészségséfünk receptje

  Nagyon szeretem az alma és a fahéj kombinációját. Egyszer olvastam egy almás tortareceptet, aminek a tetején volt az alma. Viszont számomra a tészta elkészítése túl macerásnak tűnt, így az alapötletet felhasználva, saját almatortát alkottam. Az eredmény nagyon jó lett.

 • 2019.12.03 A klímaváltozás egyre több koraszüléshez vezet

  A nagy hőség lerövidítheti a várandósság idejét, derítették ki amerikai kutatók, akik szerint a klímaváltozás hatására ez egyre több nőt érint - írja az index.hu.