Női Tükör

Előző Következő

A zsigeri zsírt sajnos nem könnyű sem megtalálni, vagy megszabadulni tőle, hiszen sem a mérleg, sem a BMI-nk nem mutatja ki, hogy mennyi zsírt tárolunk ...

Hirdetés
 • 2019.06.12 “Próbáltam higgadt maradni, pedig belül a szívem majd’ megszakadt”

  Interjú Temesvári Andreával.

 • 2019.06.06 Fokhagymás-tejszínes spenót - Egészségséfünk receptje

  Gyermekkorom kedvenc főzeléke volt a spenót. Édesanyám mindig tejben áztatott zsemlével, fokhagymával készítette. Később ezt az ízvilágot próbáltam továbbvinni egy kicsit modernebb formában, hogy családommal is megszerettessem ezt a nagyon finom, és egészséges ételt.

 • 2019.05.31 A fájdalom NEM a női lét természetes velejárója

  A magyar nők még mindig azt gondolják, hogy a sorsuk a szenvedés. Ha fáj valami, akkor elintézik annyival, hogy biztos a női lét természetes velejárója a dolog, és folytatják a mindennapi rohanást. Ezen a gondolkodáson szeretnének változtatni a FEME - Felelősen Magadért Egyesület tagjai.

 • 2019.05.29 Rebarbarás eperleves - Egészségséfünk receptje

  Még tart az eperszezon, használjuk ki, és készítsünk belőle minél változatosabb ételeket. Már egy hideg eperleves receptjét megosztottuk, most jöjjön egy rebarbarás változat.

 • 2019.05.28 Na mi az, ami nehezebb, mint elmenni dolgozni?

  Egy mostani kutatás - amelyet az Aveeno Baby kozmetikumokat forgalmazó márka rendelt meg Britanniában - eredményei azt mutatják, hogy a otthon babázás nehezebb, mint teljes munkaidőben dolgozni - írja az Éva magazin.

 • 2019.05.27 A gyermektelen, egyedülálló nők a legboldogabbak

  Paul Dolan viselkedéskutató, a boldogságkutatás egyik legelismertebb alakja azt állítja, hogy a gyermektelen, egyedülálló nők a legboldogabbak a világon.

 • 2019.05.21 Három barátnő: Tavasz=új ruhatár

  A barátnők a tavaszi friss levegő helyett, most egy bevásárlóközpontot választottak a találkozó helyszínéül. Móni élvezi az életet, szerelmes, bár még mindig nem döntötte el, hogyan folytatja az életét. Melinda párkapcsolata is stabilizálódik az első bizonytalanság után. Borika viszont nem örül, hogy épp egy plázában találkoznak.

 • 2019.05.20 Vényköteles lesz több népszerű gyógyszer

  Néhány ibuprofén tartalmú gyógyszer vénykötelessé válik, ugyanis magas dózisú alkalmazása kimutathatóan növeli a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.

 • 2019.05.17 A zöld smoothie-k veszélyei

  A nyers zöldségekből készített zöld turmixok – smoothie-k – kedvező tulajdonságokkal bírnak, ám túlzott fogyasztásuk egészségügyi problémákhoz vezethet. Például vesekövet, csontritkulást okozhatnak.

 • 2019.05.10 Fáj a gyomra? Gyógyítsa önmagát!

  A hasfájás eredetének meghatározása sokszor nem egyszerű feladat, talán szervi okok állnak a panaszok hátterében, vagy pszichés problémák okozzák a tüneteket. Utánajártunk, mit tehetünk a kellemetlenségek megszüntetéséért addig, amíg orvoshoz nem fordulunk.