Női Tükör

Előző Következő

A túlsúly és az elhízás a 21. századi nyugati világ egyik legnagyobb egészségügyi kihívása, sokkal több embert érint mint gondolnánk, megfékezéséhez ...

 • 2020.12.10 Az erősítés és a védelem időszaka

  Az erős immunrendszer elérése nem lehetetlen! A jelenlegi VÍRUSOS veszélyhelyzetben keresse az Ön szervezetének legjobban megfelelő módszert! Higgyen a gyógynövények és a természet erejében!

 • 2020.12.09 Magyar fejlesztésű tüdővitamin-készítmény

  (Fizetett hirdetés) Az Air7 hatóanyagainak összetételét a tüdő igényeinek kielégítésére állították össze. A tüdő vitaminjának megalkotását a pandémia hívta életre, hiszen a SARS-CoV-2 légzőszervi vírusról beszélünk.

 • 2020.12.08 Balázs Andi: „Szeretem a kihívásokat”

  Örökmozgó. Balázs Andrea színésznő, mindenki „Andija”. Újabban egyre több olyan lehetőséget is kap, amikor nem mások által megírt szöveget, hanem a saját gondolatait kell tolmácsolnia. Hogy ezt is jól csinálja, az bizonyítja legjobban, hogy csaknem hatvanezren kíváncsiak rá a közösségi oldalán.

 • 2020.12.08 A betegségek megelőzhetők

  Ha jobban kihasználnánk a hazai táplálkozástudományi szakemberek szaktudását, nagyot léphetnénk előre a legkomolyabb gondot okozó krónikus betegségek megelőzésében – állítja Szűcs Zsuzsanna, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke.

 • 2020.12.08 Miből vehetjük észre a legyengült immunrendszert?

  Gyakran halljuk a koronavírus-járvány kapcsán, hogy a vírus különösen veszélyes lehet a legyengült immunrendszerű emberekre. De honnan tudhatjuk, hogy legyengült szervezetünk védekezőképessége? Milyen jelei vannak, és hogyan erősíthetjük az immunrendszerünket?

 • 2020.12.07 Energetizál, erősíti az immunrendszert és vágyfokozó

  Régebben csak a kiváltságosok juthattak hozzá, ma már a világ egyik legismertebb gyógynövényeinek egyike. Mi lehet ez?

 • 2020.12.07 Tíz szabály a vírusok elleni kézfertőtlenítéshez

  A koronavírus-járvány miatt mindennapossá vált a kézfertőtlenítő-szerek használata a hagyományos szappanos kézmosás mellett. Nem mindegy azonban, hogy mivel és hogyan végezzük a vírusok elleni fertőtlenítést. ABrado fertőtlenítőszereket 40 éve gyártó, a járvány alatt a kórházakat és iskolákat is ellátó szegedi Florin összeállított tíz szabályt, amit érdemes betartanunk a kézfertőtlenítésnél.

 • 2020.12.03 Hogyan válasszunk megbízható kézfertőtlenítőt?

  A koronavírus-járvány első hullámában megélt bolti kézfertőtlenítő-hiány a múlté, ma már zavarba ejtő választékból kell kiválasztanunk a leginkább alkalmas szereket. Ehhez nyújt segítséget Pap Márta, a Bethesda Gyermekkórház kórházhigiénikusa, akitől egyéb hasznos tippeket is kértünk a Covid-19 távoltartására.

 • 2020.12.02 Mielőtt fertőtlenítünk, tudjuk meg, mi is az!

  A fertőtlenítőszerek a koronavírus-járvány miatt a mindennapjaink részévé váltak, ezért érdemes alaposabban megismerni őket. A Brado fertőtlenítőszereket Magyarországon negyven éve gyártó Florin szakembere, László Jenő fejlesztési vezető most segít nekünk eligazodni ebben a hirtelen mindannyiunk számára fontossá vált témában.

 • 2020.12.01 Fogérzékenység és a megoldás fogérzékenységre

  A fogérzékenység a felnőttek 15-20%-át érinti, jellemzően a 20 és 50 év közöttieket, legtöbb esetben pedig a 30-39 éves korosztályban fordul elő. Előfordulása nőknél gyakoribb, mint férfiaknál. A nőknél tapasztalható nagyobb gyakoriság oka lehet, hogy a nők többet foglalkoznak a szépségápolási trendekkel, gyakrabban vesznek részt fogfehérítő kezeléseken.