Szerzői jogok

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.egeszsegtukor.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az www.egeszsegtukor.hu webszájton ("lap") található tartalom a Patika Tükör Lapkiadó Kft. ("kiadó") szellemi tulajdona.

A Patika Tükör Lapkiadó Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Patika Tükör Lapkiadó Kft. oldala teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Patika Tükör Lapkiadó Kft.  követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevőa) nem módosítja az eredeti információt,b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az egeszsegtukor.hu domainnév, név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Patika Tükör Lapkiadó Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Patika Tükör Lapkiadó Kft.  pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Lehetőségek legális tartalomátvételre:

1. Idézés hivatkozással:

Az egeszsegtukor.hu oldalon található cikkek közül szabadon idézhető az adott cikk címe és a cikk első mondata(lead). A cikk további része az online mükődő azaz átkattintható hiperhivatkozással tekinthető meg az egeszsegtukor.hu weboldalon. A hivatkozás lehet szöveges vagy grafikus link.

2. Másodközlés, írásos engedéllyel:

Amennyiben teljes cikket, tartalmat, fotót vagy grafikát szeretne felhasználni akár nyomtatott akár elektronikus sajtóban, vagy bármilyen  más üzleti célből, úgy kérjük, ezt jelezze a szerkesztőségünk felé, hogy az utánközlésre írásbeli engedélyt adhassunk.