Női Tükör

Előző Következő

Az esős, párás időben sokan küzdenek a légszomj érzésével. Az időjárás mellett több oka is lehet, ha nem tudunk annyi levegőt belélegezni ...

Hirdetés
 • 2019.11.07 Töltött csirkecombok - Egészségséf

  Ezt az ételt azoknak ajánlom, aki vasárnap valami finomat szeretnének az asztalra tenni, viszont nem akarják az egész délelőttöt a konyhában tölteni. A hagyományos töltelékekben mindig van máj, nálunk csak a férjem szereti, ezért én ezt kihagyom, illetve az alapreceptet egy kicsit megváltoztatva, egészségesebbé tettem.

 • 2019.11.06 Mikor oltassuk be magunkat influenza ellen?

  December végén, január elején érhet Magyarországra az influenzajárvány, ezért érdemes most beadatni a védőoltást - mondta az egészségügyi államtitkár.

 • 2019.11.05 Már 5 évvel a tünetek előtt kimutatható a mellrák

  A klinikai tünetek megjelenése előtt öt évvel kimutatható az emlőrák egy olyan vérvizsgálatnak köszönhetően, amely a test tumorokra adott immunválaszát azonosítja – írja az index.hu a Guardian nyomán.

 • 2019.11.04 Egészségre ártalmasak a pénztárgépek blokkjai

  Egy lengyel orvos arra hívja fel a figyelmet, hogy egészségkárosítóak lehetnek az üzletekben kapott pénztárgépszámlák.

 • 2019.10.31 Darált húsos fokhagymaleves - Egészségséf

  Ezt a levest nagyon szereti a család. Még Balatonon egy étteremben fedeztük fel. Utána szakács ismerőseink beavattak a nagy „titokba”, hogy hogyan is készül.

 • 2019.10.31 Mínusz 300 kalória csodákra képes!

  Kutatók szerint bebizonyosodott, hogy ha naponta 300 kalóriával csökkenteni tudjuk az energiabevitelünket, azzal nagyon sokat teszünk az egészségünkért - írja a Dívány.hu.

 • 2019.10.30 Ne féljünk a fogorvostól! Tippek a félelem leküzdéséhez

  A fogorvosi fúró hangja szorongást válthat ki bennünk, és egyes kutatások szerint a kezelés közben az ősi túlélési ösztöneink kapcsolnak be. A legtöbben szégyelljük, hogy félünk a fogorvostól, pedig van megoldás, amellyel úrrá lehetünk a rettegésen, és megmenekülhetünk a fájdalomtól.

 • 2019.10.29 Kell-e félnünk az oltásoktól?

  Még betegebb leszel tőle! Lebénulsz! Legyengítik az immunrendszert! Nem is védenek meg a betegségtől! Már nincs is olyan betegség, ami ellen még mindig oltanak! Bármelyiket is hallotta a környezetében, most elmondjuk, mi lehet igaz belőle.

 • 2019.10.28 Sütőtökös rizottó - Egészségséfünk receptje

  Ismét egy példát szeretnék mutatni arra, hogy mennyire sokszínűen felhasználható a sütőtök. Rizottóhoz is kiválóan alkalmas, önmagában is laktató, de bármilyen húsfélével tálalhatjuk.

 • 2019.10.28 Három barátnő: Nosztalgia egy békebeli vendéglőben

  Az idő lassan őszre fordul, a barátnők is elfoglaltak, így nehezen hozzák össze szokásos találkozójukat. Móni és Bálint szerelme egyre ígéretesebb, Melinda pedig szintén megtalálta párját Tamás személyében. A mozgalmas nyár után sem pihennek a barátnők, tele vannak tervekkel, és hajtja őket a megújítás, a megújulás élménye. Borika az egyetlen, aki élvezi kertjének nyugalmát, és az édes semmittevést.