Férfitükör

Előző Következő
A találékonyságunk lett a vesztünk?

A mai kor emberének talán legnyilvánvalóbb ismertetőjegye, hogy gyakorlatilag nincs állandó mozgásra kényszerítve, így az inaktivitás általános ...

Hirdetés
 • 2019.09.11 Szorong, depressziós? Kertészkedjen!

  Nem feltétlenül kell kapálni, elég csak heti két alkalommal csak úgy sétálgatni is a természetben, hogy jobb legyen az ember közérzete és egészsége.

 • 2019.09.10 Utazás cukorbetegen, avagy nem veszélyes ez?

  Előre kell tervezni, érdemes túlbiztosítani magunkat, szükség van plusz holmikra és jól átgondolt csomagolásra, de csupán ennyivel több előkészület kell, és már kezdődhet is a pihenés – cukorbetegen is.

 • 2019.09.06 A vegáknak ritkábban van gond a szívükkel, cserébe gyakrabban kapnak stroke-ot

  A vegán, vegetáriánus és hétköznapi étrend hosszabb távú hatásait vizsgálták 48 ezer fős mintán egy kutatásban, amelyet a British Medical Journalben publikáltak. A résztvevők között 16 ezer vegetáriánus és vegán szerepelt.

 • 2019.09.03 L.L. Juniorék tragédiája - A gyász fázisai

  Szombaton elgázolták L.L. Junior kisfiát, amikor édesanyjával és testvérével hazafelé tartottak egy rendezvényről. A hároméves kisfiút egy órán át próbálták újraéleszteni, de hiába. Mit élhetnek át a szülők? Az édesanya, aki végignézte a halálát, és az édesapa, aki távol volt a baleset helyszínétől.

 • 2019.09.02 Nem csak a sztárok betegsége az idegi kimerültség

  Pár napja Majka adott egy nagyon őszinte interjút az index.hu-nak, amiben pár évvel ezelőtti betegségéről is beszélt, ami sok embert érint manapság.

 • 2019.08.28 Félni kell, rettegni nem - Magyarország és a trópusi betegségek

  A veszély valós, de nagyon nehéz úgy beszélni róla, hogy az ember se pánikkeltéssel, se bagatellizálással ne legyen vádolható - mondta Rózsa Lajos, az MTA Evolúciótudományi Intézet kutatója az Indexnek.

 • 2019.08.26 Tudjuk már, hogy mi is az a rák?

  Nincs olyan család, ahol a szűkebb-tágabb rokonságban ne lenne érintett valaki. Jó hír, hogy egyre több ráktípus kezelésében érnek el jelentős előrehaladást, és az is jó hír, hogy a betegek életminősége is sokkal jobb már, mint pár évtizede volt!

 • 2019.08.05 Erdei Zsolt: "Féltem, hogy elveszítem!”

  Erdei Zsolttal együtt siettünk a gyerekért a suliba. Így egy jó kis autós csevej lett az interjúból Budapest és Fót között. Három gyerek két házasságból. Két nagyon korán született baba, és egy fáradt, de boldog apuka a volán mögött.

 • 2019.07.31 Engedjétek a férfiakat apává lenni!

  Az apákat köszöntjük ezzel a cikkel, akkor is, ha fiatalok és GYED-re mentek a feleségük helyett, akkor is, ha 62 évesen lettek újra édesapák, mint a cikkünkben szereplő két István. (A cikk 2019. júniusában jelent meg a Patika Tükörben.)

 • 2019.07.29 100 éves Bálint gazda - Mi a titka?

  Szerinte nincs titok, hacsak az nem, hogy egész életében egy olyan dologgal foglalkozhatott, amit szeretett, és amiben mindig megtalálta az örömét.