Férfitükör

Előző Következő
Fáj a válla, a nyaka, a könyöke? A légkondi is okozhatja

Sokan nem ismerik a kapcsolatot az ízületi gyulladás, a torok- és fejfájás, valamint a légkondicionálás közt, holott ez bizonyos körülmények ...

 • 2023.07.05 Vigyázzon a veséire!

  Sokan csak akkor kezdenek a veséjük védelmére gondolni, amikor már (majdnem) késő. Ön gondoskodjon folyamatosan veséi egészségéről, hogy azok hosszú évtizedeken át egészségesek maradhassanak!

 • 2023.07.04 Így segíthetett a lágylézer a pápa térdproblémáján

  Pár hónapja hatalmas örömmel számolt be róla Ferenc pápa, hogy közel egy év után fel tudott állni a kerekesszékéből, és bár segédeszközzel, de saját lábán közlekedik. Súlyos térdproblémáján többek közt a lágylézer terápia segített, amely igen komoly fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatással is bír. Dr. Arnold Dénes Arnold MSc, a FájdalomKözpont sebésze, fájdalomspecialista, a neurálterápia - és a HKO / TCM szakorvosa, a lágylézer terápia szakértője elmagyarázta, mi okozhatta a jelentős javulást.

 • 2023.07.03 Superfood: az se biztos, hogy jobb, mint a hazai

  Mennyire unikális a superfoodok egészségre gyakorolt hatása? Van-e értelme ilyen termékeket vásárolni? Megpróbáljuk tisztázni, hogy valóban különleges élelmiszerekről van-e szó, vagy csak egy újabb múló divatirányzatról.

 • 2023.06.29 Nyaralás papírforma szerint. Vagy mégsem?

  A nyár alapvetően pozitív asszociációk sorát indítja be a legtöbb embernél: szabadság, hosszabbodó nappalok, társasági élet, utazás. De mi van, ha mégsem ilyen komfortos számunkra ez az évszak?

 • 2023.06.29 Az olajok jótékony hatásai

  Az olajok már az ókori Egyiptomban is kiemelkedő szerepet játszottak a szépségápolásban. Nemcsak a nők, hanem a férfiak is előszeretettel alkalmazták bőrápolásra és a haj egészségének megőrzésére.

 • 2023.06.28 Glutation: mire jó, hogyan adagolható?

  A glutation mint étrend-kiegészítő nagyon népszerű, és a legkülönfélébb panaszok megelőzése és kezelése terén próbálkoznak vele.

 • 2023.06.13 Elrajtolt a Visz a vérem projekt

  100+1 influenszer részvételével elrajtolt ma a Visz a vérem véradó kampány! Neves színészművészek, énekesek, sportolók, modellek, tiktokkerek, orvosok, médiaszereplők, érintettek vállalták, hogy hírét viszik: vért adni jó, életmentő és pótolhatatlan! A kampánynyitó fesztiválon izgalmas előadások, interaktív workshopok során dolgozták fel a véleményvezérek a véradás fontosságát, lehetőségeit.

 • 2023.06.12 5 tipp a helyes légkondihasználathoz

  A nyár már Magyarországon is lassan olyan, mint a mediterrán térségben, és az extrém hőséget sokszor csak klímával tudjuk elviselni a lakásban, a munkahelyükön vagy az autóban. Ám amennyire hasznos, annyira káros is lehet a légkondicionáló használata. Adunk pár tippet, mire érdemes figyelni, ha bekapcsoljuk a hűsítő berendezést.

 • 2023.06.10 Szerdán másodfokú hőségriasztás lép életbe

  Szerda nulla órától péntek éjfélig tartó másodfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére az országos tisztifőorvos - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedden közös közleményben az MTI-vel.

 • 2023.06.09 A kánikula az állatokra is veszélyes

  A kánikula nemcsak az emberekre, hanem az állatokra is hatalmas veszélyt jelent - hívja fel a figyelmet az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztosi titkárság hétfői közleményében Ovádi Péter.