Férfitükör

Előző Következő
A szervezetnek lesz egy \

A koronavírus ellen termelt antitestek szintje \"egészen gyorsan\" csökken a megfertőződést követően - állapították meg brit szakemberek.

Hirdetés
 • 2020.10.26 Hazamehetett a remdesivirrel kezelt beteg

  Elhagyhatta a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikáján létrehozott járványkórházat az a 75 éves női COVID-19 beteg, akinek elsőként adták be a magyar gyártású remdesivir készítményt az intézményben.

 • 2020.10.26 Szabad-e „szívvédő” aszpirint szedni?

  Egy új amerikai tanulmány hívta fel a figyelmet arra, hogy az orvosi javallat nélkül, megelőzésképpen szedett aszpirin bizonyos kockázatokat is rejt magában.

 • 2020.10.21 Meghalt Robert Redford fia

  Meghalt 58 éves korában James Redford filmes, Robert Redford amerikai színészlegenda fia - írta a BBC hírportálja.

 • 2020.10.19 A férfiak bőre később öregszik

  Bár az utóbbi időben egyre kevésbé szokatlan, ha egy férfi a szokásos ápoló kozmetikumok használatán és kozmetikai kezeléseken túl professzionális, orvosi segítséget is kér a kor előrehaladtával jelentkező, arcát, alakját érintő problémák korrigálására, sokan még mindig tabuként kezelik a bőrápolást.

 • 2020.10.19 A háziorvosoknál van az influenza elleni védőoltás

  Megérkezett a háziorvosi praxisokba és az üzemorvosokhoz az influenza elleni védőoltás - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs.

 • 2020.10.16 Nobel-díjat kaptak a hepatitis C felfedezéséért

  A hepatitis C vírus felfedezéséért két amerikai és egy brit tudós, Harvey J. Alter, Charles M. Rice és Michael Houghton kapja az idei orvosi-élettani Nobel-díjat - jelentették be a stockholmi Karolinska Intézetben.

 • 2020.10.13 Az időskori demenciáról a Pesti Színházban

  Az időskori demencia témáját érzékeny humorral feldolgozó művet, Florian Zeller Az apa című darabját mutatják be szombaton Valló Péter rendezésében a Vígszínházban.

 • 2020.10.12 Koronavírus hírek: 38 837-re nőtt a fertőzöttek száma

  Elhunyt tizennégy beteg, és újabb 1173 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn.

 • 2020.10.11 A vádlifájdalom 10 lehetséges oka

  A vádlifájdalom olyan súlyossá válhat, hogy akár a járást is akadályozhatja. Dr. Páll Zoltán szerint az orvosi diagnózis azért is fontos, mert az izomhúzódástól az érproblémáig számos ok állhat a háttérben.

 • 2020.10.09 Légiós betegség: nyaralás után is jelentkezhet

  A légiós betegséget, vagy legionellózist épületgépész-kórnak is nevezik, a fertőzések kialakulásában ugyanis döntő szerepet játszanak a különböző épületgépészeti berendezések. A fertőzést meleg vizes környezetben megjelenő baktériumok okozzák, így veszélyt jelenthetnek a nem megfelelően gondozott zuhanyzók, hűtőtornyok, pezsgőfürdők és szökőkutak is.