Férfitükör

Előző Következő
Mérjük otthon is!

Napjainkban egy világjárvány a mindennapok részévé vált és az élet minden területén gyökeres változásokat eredményezett. A felgyorsult, ...

Hirdetés
 • 2020.10.27 Szájvizek képesek a koronavírus hatástalanítására?

  Egyes szájon át szedhető antiszeptikumok és szájvizek képesek lehetnek hatástalanítani az új-koronavírust az amerikai Penn State Orvostudományi Főiskola kutatása szerint.

 • 2020.10.27 Vitaminok, nyomelemek a szem egészségéért

  A fejlett világban az időskori makuladegeneráció és a szürkehályog a vakság fő okai, amik rizikója megfelelő életmóddal csökkenthető lehet.

 • 2020.10.26 Hazamehetett a remdesivirrel kezelt beteg

  Elhagyhatta a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikáján létrehozott járványkórházat az a 75 éves női COVID-19 beteg, akinek elsőként adták be a magyar gyártású remdesivir készítményt az intézményben.

 • 2020.10.26 Szabad-e „szívvédő” aszpirint szedni?

  Egy új amerikai tanulmány hívta fel a figyelmet arra, hogy az orvosi javallat nélkül, megelőzésképpen szedett aszpirin bizonyos kockázatokat is rejt magában.

 • 2020.10.21 Meghalt Robert Redford fia

  Meghalt 58 éves korában James Redford filmes, Robert Redford amerikai színészlegenda fia - írta a BBC hírportálja.

 • 2020.10.19 A férfiak bőre később öregszik

  Bár az utóbbi időben egyre kevésbé szokatlan, ha egy férfi a szokásos ápoló kozmetikumok használatán és kozmetikai kezeléseken túl professzionális, orvosi segítséget is kér a kor előrehaladtával jelentkező, arcát, alakját érintő problémák korrigálására, sokan még mindig tabuként kezelik a bőrápolást.

 • 2020.10.19 A háziorvosoknál van az influenza elleni védőoltás

  Megérkezett a háziorvosi praxisokba és az üzemorvosokhoz az influenza elleni védőoltás - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs.

 • 2020.10.16 Nobel-díjat kaptak a hepatitis C felfedezéséért

  A hepatitis C vírus felfedezéséért két amerikai és egy brit tudós, Harvey J. Alter, Charles M. Rice és Michael Houghton kapja az idei orvosi-élettani Nobel-díjat - jelentették be a stockholmi Karolinska Intézetben.

 • 2020.10.13 Az időskori demenciáról a Pesti Színházban

  Az időskori demencia témáját érzékeny humorral feldolgozó művet, Florian Zeller Az apa című darabját mutatják be szombaton Valló Péter rendezésében a Vígszínházban.

 • 2020.10.12 Koronavírus hírek: 38 837-re nőtt a fertőzöttek száma

  Elhunyt tizennégy beteg, és újabb 1173 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn.