Férfitükör

Előző Következő
Kényszergyógykezelés a feleséggyilkosnak

Jogerősen kényszergyógykezelésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön azt a férfit, aki brutálisan megölte feleségét ...

Hirdetés
 • 2020.06.04 Csökken a koleszterinszint a nyugati országok

  Meredeken csökken a nyugati országok lakosságának koleszterinszintje, de növekszik az alacsony vagy közepes jövedelmű nemzetek népességéé, különösen Ázsiában - derítette ki az eddigi legnagyobb kutatás a koleszterinszint alakulásáról a világ országaiban.

 • 2020.06.03 A tíz legnagyobb hiba a sportolók táplálkozásában

  Edzés, táplálkozás és regeneráció – ez a sikeres felkészülés 3 kulcsterülete, egyik sem megy a másik nélkül, egyik sem helyezhető a másik elé. A Scitec Institute Sport- és Táplálkozástudományi Intézet - amely a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos sporttáplálkozási tanácsadójaként segíti a versenyzők eredményes felkészülését - szakértői most összefoglalták a tíz leggyakoribb hibát, amelyeket a sportolók a mindennapi táplálkozásukban elkövethetnek. Érdemes tanulni belőle!

 • 2020.06.02 A járvány idején nő a szerencsejáték-függőség

  A koronavírus-járvány miatt leszűkült a társas érintkezés lehetősége, és ez növeli a szerencsejáték-, illetve online függőség kialakulásának kockázatát, különösen a gyermekeknél - hívja fel a figyelmet a Katolikus Karitász.

 • 2020.06.01 Apák Napja: köszöntsük a férfiakat!

  Június 21-én Apák napja alkalmából köszöntsük a férfiakat, de vigyázzunk rájuk a mindennapokban is! A prosztata jóindulatú megnagyobbodása gyakori a 45 év feletti férfiak között. Legyen bátor, tesztelje magát és vegyen részt rendszeres szűrővizsgálaton urológusánál! (promóció)

 • 2020.05.29 Koronavírus: 3841-re emelkedett a fertőzöttek száma

  Meghalt 8 krónikus beteg, és 25-tel, 3841-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu péntek reggel.

 • 2020.05.28 Kozmetikai termékek gyógyhatását reklámozták

  A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított a Max-Immun Kft.-vel szemben, mert úgy véli, hogy a vállalkozás megalapozatlanul tulajdonít egészségre vonatkozó, illetve gyógyhatást a proinzulin C-peptidet tartalmazó termékeinek, így megsérthette a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmát.

 • 2020.05.27 Egy génmutáció növelheti a demencia kockázatát

  Nagyobb valószínűséggel lesz súlyosabb lefolyású a Covid-19 betegség azoknál az embereknél, akiknek szervezetében jelen van egy demenciakockázatot növelő génmutáció - állapították meg brit szakemberek.

 • 2020.05.27 Kórházba került Brian May, a Queen gitárosa

  Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

 • 2020.05.25 Ügyelni kell a higiéniára az edzőtermekben

  Fokozottan ügyelni kell a higiéniára és új szabályokat is be kell tartani az edzőtermekben, mert a koronavírus-járvány még nem múlt el - közölte a Magyar Funkcionális Fitness Szövetség az MTI-vel.

 • 2020.05.21 Zöldségekkel csökkenthető a szívbetegségek rizikója?

  Bizonyos zöldségek csökkenthetik az érelmeszesedés és ezzel összefüggésben a szív-érrendszeri betegségek kockázatát. Dr. Sztancsik Ilona, a Budai Kardioközpont kardiológusa, aneszteziológus, intenzív terapeuta szerint sosem késő egészségesebb szokásokat kialakítani és időben kell meggyőződni az érelmeszesedés mértékéről is.