Korlátoz a szemüveg, irritál a kontaktlencse!

Korlátoz a szemüveg, irritál a kontaktlencse!

(Fizetett hirdetés) Mi tart vissza a műtéttől? Milyen tévhitek vannak a köztudatban?

Örökké kompromisszumokkal kell már élnem?!

Párás szemüveg, csúszkáló szemüvegkeret vagy kisebesedett orrnyereg bosszantja a mindennapokban? Kora reggeli kontaktlencsés szöszmötölés, száraz és gyulladt szemek keserítik meg életét az örökös szembe nyúlkálás miatt? Van  más módszer is a félmegoldások helyett!

Megalkuvás helyett lézertechnológia

A lézeres dioptriakezelés nem újkeletű megoldás a dioptriaproblémákkal küzdők körében. Már a 90-es évek elejétől voltak Magyarországon eljárási módok, melyekkel a fénytörési hibának megfelelően átformálták a szaruhártya alakzatát, így a páciensek visszakapták a szemüvegmentes éleslátás örömét.

Bizonyára mindenki hallott már róla, de csak kevesen vágnak bele a néhány perces műtétbe.

Korlátoz a szemüveg, irritál a kontaktlencse!

„Drága befektetés?”

Ön összeszámolta már, hogy évtizedek alatt mennyi pénzt költ új keretekre, dioptriás napszemüvegekre vagy kontaktlencsékre? Egy gyors fejszámolással is rádöbben az ember, hogy néhány éven belül megtérülhet az életminőséget javító beavatkozás.

„Kockázat?”

Belegondolt abba, hogy a kontaktlencse kivételével és betételével okozott fertőzések sokkal nagyobb kockázattal járnak, mint egy érintésmentes, steril műtét?

A lézeres látáskorrekció az orvostudományon belül messze a legalacsonyabb kockázattal járó ambuláns műtétek közé tartozik, a komplikációk esélye minimális.

„Fájdalmas, injekciós érzéstelenítés?”

Sokak nagy félelme, hogy hozzányúlnak a szemükhöz vagy injekciózzák a szem környékét, ezért már a kezdetektől elutasítják a műtétet. A lézeres látásjavító beavatkozás sokszor érintésmentesen és cseppérzéstelenítéssel történik, így a páciensek fájdalommentesen átesnek a műtéten. A modern eljárásoknak köszönhetően pedig a gyógyulási fázis is gyorsan és fájdalommentesen zajlik.

„Műtét utáni panaszok, kiesek a munkából?”

Az elavult és fájdalmas lézeres kezelések ideje lejárt. A modern eljárások lehetővé teszik, hogy a műtött betegek már akár másnap munkába álljanak fájdalom és diszkomfort nélkül.

„Visszaromlás lehetősége?”

A dioptria abban az esetben romolhat vissza, ha a műtött páciens szeme bizonyos kor alatt még változik vagy a vizsgálat nem alapos és mindenre kiterjedő. A mai technológiával a teljes körű kivizsgálások során a rejtett dioptriák és hibák mind kiszűrhetők, visszaromlás pedig majdnem teljesen kizárható.

Kifogások helyett teljes élet

Tegye meg Ön is az első lépést! Próbálja ki a New Eye Lézerszemészet online alkalmassági tesztjét és kérjen időpontot  az ingyenes szűrővizsgálatra!

https://neweye.hu/kerdoiv

A nyugat-magyarországi régióban található New Eye Lézerszemészet az ország egyik legmodernebb diagnosztikai és műtéti gépparkjával felszerelve, 15 éves szakorvosi kompetenciával végez nemzetközi színvonalon, személyre szabott lézeres látásjavító ( https://neweye.hu/lezeres-szemmutet) és szürkehályog ( https://neweye.hu/szurkehalyog-mutet) műtéteket.

Korlátoz a szemüveg, irritál a kontaktlencse!

Kezelési módokról és további információkról a www.neweye.hu weboldalon informálódhat!


Kapcsolódó írások