Hirdetés
Női Tükör
Előző Következő

Budapest egyik kertvárosi kerületébe tartok, otthonában találkozom Szegedi Sándornéval. A kapuban férje fogad, végül hármasban ülünk le beszélgetni.

Hirdetés
 • 2017.01.19 Okostévé színtévesztőknek

  A SeeColors a világ első olyan mobilalkalmazása, amely meghatározza a színtévesztés fajtáját és mértékét, majd ahhoz igazodva a SeeColors Smart TV alkalmazás újrakalibrálja a néző számára a televízió képernyőjét. A színtévesztők így olyan, színekben gazdag vizuális élményt kapnak, amilyenben eddig nem lehetett részük.

 • 2017.01.17 5 hazugság, amit mindig elhiszünk

  Életünket sokszor olyan elméletek szerint éljük, amelyek sok esetben nem is igazak. Nincsenek örök érvényű és mindenkire vonatkozó szabályok, mindenki más és máshogy érzi jól magát.

 • 2017.01.10 2017 egészségtrendje az alvás

  Gwyneth Paltrow szerint nem csak az helyes táplálkozás, de a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás is gondoskodik egészségünkről.

 • 2017.01.03 Magasztos célok helyett "csak" élni? Igen!

  Furcsa ötletnek tűnt, hogy az év utolsó napján kirándulni menjünk, nem volt hozzá sok kedvem. Gubbasztani akartam a tévé előtt, és újra nézni a jól ismert filmek unásig ismételt képkockáit, élvezni még az ünnep „szabadságát”. Barátaink szerencsére nem tágítottak, így a lehető legmelegebb kabátunkban, kései indulással, de megcéloztuk Nagy Hideg-hegy lankáit.

 • 2016.12.23 A lemondás szabadsága

  Az „egyszer élünk” filozófiája, hogy legalább Karácsonykor legyen jó nekünk, nemcsak a plázák vásárlásra ösztönző fényűzésének következménye, de egy belső igény is, ami önmagunk és mások „megjutalmazásának” vágya.

 • 2016.12.21 Harcsa Wellington módra

  A Wellington móddal leggyakrabban a bélszín ételek között találkozunk. Omlós tésztába sütve, gombapéppel, tojással és pecsenyelével kínálva. Milyen jó a példa, hogy nem kell bélszínt vennünk a Wellingtonhoz, el lehet azt készíteni afrikai harcsából is.

 • 2016.12.20 Tippjeink téli bőrápoláshoz

  Kiszárad a bőre a hidegben, érzékeny, piros lesz? Adunk néhány tippet, hogyan kerülheti el a kellemetlen téli bőrfeszülést.

 • 2016.12.13 December 16-ig még térítésmentesen igényelhető a méhnyakrák elleni vakcina!

  Ha hetedikes lánya ősszel elszalasztotta volna az oltást, még kérheti a vakcinát.

 • 2016.12.09 Gödröcskéket vágatott az arcára

  Egy angol anyuka plasztikai műtéttel készíttetett olyan mosolygödröcskéket az arcára, amilyen kisfiának is van.

 • 2016.12.08 Karácsony előtti gyümölcskenyér

  A karácsony nem csak a szentestére készített ételekről szól, hanem a készülődésről is. Stiller Tamás gyümölcskenyerét már most elkészíthetjük.

Hirdetés
Hirdetés