Hirdetés
Női Tükör
Előző Következő

Hazánkban, kilencedikként a világon, elkészült a nemzetközileg validált Egészségértés – Health Literacy Survey EU kutatás. A magyar eredmények ...

Hirdetés
 • 2016.12.09 Gödröcskéket vágatott az arcára

  Egy angol anyuka plasztikai műtéttel készíttetett olyan mosolygödröcskéket az arcára, amilyen kisfiának is van.

 • 2016.12.08 Karácsony előtti gyümölcskenyér

  A karácsony nem csak a szentestére készített ételekről szól, hanem a készülődésről is. Stiller Tamás gyümölcskenyerét már most elkészíthetjük.

 • 2016.12.01 Egyél kéksajtot és élj tovább!

  Jó hír a sajt szerelmeseinek: a penészes sajtban található egyik összetevő védő hatást fejt ki a szív- és érrendszerre, ezzel – elvileg – meghosszabbítja az életet.

 • 2016.11.25 A sikeres fogyókúra a szájüregben kezdődik

  Gyakran esik szó a helyes fogápolás jelentőségéről. Ki gondolná azonban, hogy a testsúlyunk és a szájüreg, fogak állapota között is van összefüggés? A sikeres fogyókúra a szájban kezdődik.

 • 2016.11.24 Vigyázzon az egészségére, okosan!

  Bár fontosnak tartjuk egészségünk megőrzését, mégsem vásárolunk elég tudatosan. A legtöbb esetben valójában nem a termék minősége, hanem az ára alapján döntünk.

 • 2016.11.16 Fogamzásgátlásban nem ismerünk tréfát!

  Az emberiséget már 4000 éve foglalkoztatják a fogamzásgátlási lehetőségek. A mai modern módszerek kialakulásához azonban számtalan érdekes megoldásra, kísérletezésre volt szükség, ebből nyújtunk egy kis kitekintőt.

 • 2016.11.14 Genetikus? Nem! Generikus!

  Itt az ideje, hogy a hétköznapi szókincsünkbe épüljön a generikus gyógyszer vagy más néven generikum kifejezés. Valójában mit találunk a generikus szó mögött, és legfőképpen kell ezt egyáltalán a betegnek tudnia? A válasz az utóbbi kérdésre egyértelműen igen!

 • 2016.11.09 Kényes kérdés: libidócsökkenés változókorban

  Egy kérdéssel szeretnék Önökhöz fordulni, ami számomra kellemetlen és zavarba ejtő, lehet, hogy megtaláltam a megoldást a problémára, de a múltkori cikkük olvasása után kicsit elbizonytalanodtam. A helyzet az, hogy változó korba értem, és valószínűleg ennek tudható be, hogy hirtelen lecsökkent a libidóm.

 • 2016.11.08 Egészséghoroszkóp novemberre

  Tudni szeretnéd, milyen lesz ez a hónap? Horoszkópunkban eláruljuk!

 • 2016.11.05 Ahol Kelet és Nyugat összeér

  „Az ember legjobb orvosa a világon önmaga.” – ezzel a régi kínai közmondással üzen és ad persze ehhez muníciót is Dr. Chen Zhen, a Közép-Európai Hagyományos Kínai Orvosi Egyesület elnöke ezúttal az idősebb korosztálynak. Az idén 8. alkalommal meghirdetett ,,50+ Nyugdíjas Expo”-on Kínából érkezett orvoscsapat segít megérteni, hogy a sok-sok panaszt egyben, a teljes testet figyelve kell kezelni.

Hirdetés
Hirdetés