Hirdetés
Női Tükör
Előző Következő

„Az elsők között értesítettem, miután megszületett a kisfiam… Sosem felejti el megkérdezni azt sem, én hogy vagyok… Még a férjemet is ...

Hirdetés
 • 2017.05.25 Gubás Gabi: Találjátok meg a haza vezető utat!

  Hazánk hírességei évek óta összefognak az Ezer Lámpás Éjszakáján az eltűnt gyermekekért. Gubás Gabi az idei kampány arca elárulta, hogy miért különösen fontos számára édesanyaként ez a téma, Kárász Róbert – a kezdeményezés megálmodója – pedig arról mesélt, hogy milyen személyes indíttatás vezetett ahhoz, hogy életre hívja a mozgalmat. Idén a JOY Magazin is támogatja az eltűnt gyermekek megmentéséért folyó küzdelmet. Május 28-án 12 helyszínen zajlanak a programok, hogy felhívják a figyelmet arra, mennyire fontos, hogy odafigyeljünk egymásra.

 • 2017.04.15 Új szívvel és új szívre várva

  Öt férfi, öt szíves történet a javából. Bár történetük más és más, mégis van valami, ami összeköti őket: a nyertesek közé akarnak tartozni, mert ahogy mondták, számukra maga az élet a győzelem.

 • 2017.04.13 Civilizációs ártalmak

  Minden kornak megvannak a maga jellegzetességei. Nemcsak a divatban, a művészetben, az életmódban, de bizony a betegségek terén is. A modern kor, amely a 20. századdal kezdődött, új betegségekkel sújtja az emberiséget, nagy részük népbetegséggé vált.

 • 2017.04.12 A várandósság alatti túlsúly növelheti a gyermekkori epilepszia kockázatát

  A nők várandósság alatti túlsúlya vagy elhízása növelheti annak kockázatát, hogy a gyermeknél epilepszia alakul ki - derült ki egy svéd tanulmányból, amely a JAMA Neurology című folyóirat internetes oldalán látott napvilágot.

 • 2017.04.12 A felfekvés megelőzhető 2. rész

  Az ágyhoz kötött betegek rettegett szövődménye a felfekvés. Dr. Kovács Ildikó háziorvos most azt mondja el nekünk, hogy a betegség egyes stádiumaiban mi a teendőnk. Az első mindig az, hogy az első tünetek észlelésekor forduljon a beteg vagy a hozzátartozó az orvoshoz!

 • 2017.04.11 Táplálékintolerancia 2. rész

  A Patika Tükör korábbi számában olvasóink megismerhették a leggyakrabban előforduló táplálékallergiákat, ezúttal a táplálékintoleranciáról írunk. Legtöbb problémát a tejcukor, a glutén és a fruktóz okoz.

 • 2017.04.10 Receptek a mediterrán konyhából

  Ki ne szeretné a mediterrán konyha ízvilágát? Három jellegzetes és finom recepttel készültünk, hogy otthon is érezzétek a déli országok hangulatát.

 • 2017.04.09 Az EU szigorítja az orvostechnikai eszközök ellenőrzését

  Az Európai Unió új szabályokat vezet be az orvostechnikai eszközökre vonatkozóan a betegbiztonság javítása és a közegészségügyi ellátás korszerűsítése érdekében, az új előírásokat szerdán az Európai Parlament (EP) plénuma is megszavazta - közölte az EP sajtószolgálata.

 • 2017.04.09 Méhátültetést történt egypetéjű ikrek között

  A világon első ízben végeztek el méhátültetést egypetéjű ikrek között Belgrádban - számolt be róla pénteken a Vajdaság Ma című hírportál.

 • 2017.04.09 Fakanállal a világ körül - a mediterrán konyha

  A Mediterráneum lakóira általában úgy gondolunk, mint boldog és mosolygós emberekre, akik jókedvűek az állandó napsütéstől, nyugodtak és egészségesek, laza életvitelük, zsírban szegény, gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étkezésük miatt. Érdemes eltanulnunk tőlük egy-két fortélyt!

Hirdetés
Hirdetés