Hirdetés
Női Tükör
Előző Következő

Mire valók a laboratóriumi eredmények? Megelőzzük a komolyabb betegségeket, ha évente többször megyünk laborvizsgálatra? Nagy a baj, ha az eredményünk ...

Hirdetés
 • 2016.10.21 Reflux: a sugárzó fájdalom

  A gyomorégés mindenkinek ismerős, kellemetlen érzés, néhanapján a legedzettebb embereket sem kíméli. Ha rendszeresen jelentkezik a tünet, amely szinte elviselhetetlen mellkasba sugárzó fájdalmat okoz, nyugodtan gyanakodhatunk reflux betegségre.

 • 2016.10.18 Természetes tippek a köhögés kezelésére

  A köhögés kezelésében az első és legfontosabb, hogy elegendő, vagy inkább bőséges mennyiségű folyadékot fogyasszunk, lehetőleg napi 2 litert. Ez segít a kórokozók távozásában, illetve a letapadt nyák feloldásában.

 • 2016.10.14 Fogamzásgátlás az ókorban

  Őseink maximálisan kihasználták a természet adta lehetőségeket, hiszen javarészt csak állati és nővényi eredetű anyagokból alakítottak ki eszközöket és módszereket.

 • 2016.10.13 Mozgáskorlátozottaknak segítettek

  A Lilly dolgozói egy napra „erdőmentőnek” álltak, hogy önkéntes munkájukkal a mozgáskorlátozottak számára is bejárhatóvá tegyék a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság Ócsai Tájvédelmi Körzetében lévő Selyem-réti erdei tanösvényt!

 • 2016.10.13 Magasabbak és teltebbek a hölgyek

  Ma lényegesen magasabbak és teltebbek a nők, mint 60 évvel ezelőtt.

 • 2016.10.07 Micsoda nő, micsoda gondokkal

  Julia Robertset tönkretette a folyamatos fejfájás, a porckorongkopás, rettenetesen sápadt és ráncos a bőre, sokkal idősebbnek néz ki a koránál.

 • 2016.09.26 Hitek, tévhitek a mozgásszervi fájdalmakról

  Mindenki tapasztalt már térdfájást, nyilallt a dereka, vagy feküdte el a nyakát. Az akut problémákon kívül azonban sokan szenvednek krónikus fájdalmaktól, amelyeket kezelni kell.

 • 2016.09.13 Már nincs annyi vitamin az ételekben, mint régen

  Kevesebb vitamin és ásványi anyag jut a szervezetünkbe, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Húsz különböző zöldséget és gyümölcsöt megvizsgálva kiderült, hogy 1930-hoz képest jelentősen csökkent a zöldségek kalcium-, magnézium- és réz-, valamint a gyümölcsök magnézium-, vas-, réz- és káliumtartalma.

 • 2016.09.12 Így tartja a súlyát a híres színésznő

  Kirstie Alley hosszú éveken keresztül komoly túlsúllyal küzdött. Most elérte álomsúlyát, és azt is elárulta, hogyan.

 • 2016.09.08 Keressük Magyarország Nagyi-Unoka párosát!

  Minden családnak megvan a maga története. Az, hogy ez a történet hogyan folytatódik, és mit adunk át a gyerekeinknek, az szinte mindig az ősökön, a nagymamákon és a nagypapákon múlik. Emlékszem, ültem nagymamám mákoskalács illatú konyhájában és órákig hallgattam a történeteit az olasz frontról hazatért dédpapáról, az Amerikába vándorló nagy-nagybácsiról, elveszett földekről, a szüleim fiatal koráról. Minden mesénél izgalmasabb volt, amit tőle hallottam, így érintett meg és formált észrevétlenül családunk sosem látott szereplőinek megidézett élete.

Hirdetés
Hirdetés