Stabil és gyönyörű műfogsorral megkoronázhatja mosolyát!

Stabil és gyönyörű műfogsorral megkoronázhatja mosolyát!

Ha Ön fogatlanságban szenved vagy műfogsorral él, akkor már ismeri az ezzel járó mindennapi kihívásokat. Eljött az ideje, hogy eloszlassunk néhány tévhitet és felfedjük az igazságot a műfogsorokról.

2023.10.07

Stabil és gyönyörű műfogsorral megkoronázhatja mosolyát!

A műfogsor az Ön egészségének záloga!

Az instabil, rendszeresen kieső műfogsor szinte használhatatlan. De ennél is fontosabb, hogy a műfogsor élettartama és működőképessége sok mindentől függ. A szájüreg belső felépítése és a csontszerkezet ugyanúgy változik, ahogyan Ön is változik az évek során. Miért ne követné a műfogsora ezt a változást?

A műfogsor viselése egy idő után problémákat okozhat. Billeghet, hajlamos elmozdulni, és a fogsorragasztó csak ideig-óráig hatékony megoldás. De ez még csak a jéghegy csúcsa.

Műfogsor egészségügyi kockázatokat rejthet!

Ha úgy dönt, hogy figyelmen kívül hagyja a műfogsora „jelzéseit”, akkor az egészségét kockáztatja. Az elmozdult, adott esetben már elkopott műfogsor nem csak kényelmetlen, de akár súlyos egészségügyi problémákat is okozhat!

A hagyományos, nem stabilizált műfogsor következményei lehetnek:
- A műfogsor nem illeszkedik megfelelően az ínyhez.
- A protézis a legváratlanabb helyzetekben elmozdulhat, kieshet.
- Az állcsontok egyenletes terhelése megszűnik, és a csont fokozatosan leépül.

 

Megoldás a Protézisrögzítés!

Ha aggódik a műfogsora problémái miatt, akkor ne halogassa a cselekvést! A FIXFOGSOR Protézisrögzítés forradalmian új megoldást kínál, amely visszaadja Önnek a stabil mosolytát és az önbizalmát. A speciális, titánból készült implantátumokkal rögzített műfogsor stabilabb, mint valaha. Az alkalmazott titán implantátumok erősen rögzítik a műfogsort, így semmilyen mozgás vagy kellemetlenség nem zavarja étkezést és beszédet.

Az eljárás gyors és fájdalommentes, nem igényel hosszadalmas csontpótlást vagy bonyolult sebészeti beavatkozást. A protézisrögzítés hosszú távon megőrzi a műfogsorok stabilitását és funkcionalitását.
Stabil és gyönyörű műfogsorral megkoronázhatja mosolyát!


A Protézisrögzítés során speciális, titánból készült mini implantátumokkal rögzítik a kivehető műfogsort alul vagy felül, vagy mindkét oldalon. Az eljáráshoz az íny felvágása nem szükséges! Így erősen leépült csontok, valamint idősebb életkor esetén is alkalmazható.

Milyen előnyöket nyújt a Protézisrögzítés?

A Protézisrögzítés egy kivételesen hatékony megoldás az instabil műfogsorokkal küzdők számára. Míg a hagyományos műfogsorok gyakran billegnek, elmozdulnak, és kényelmetlenséget okoznak, addig a protézisrögzítés a következő előnyöket nyújtja:

1. Stabilitás és Biztonság

A műfogsorrögzítés során használt titán implantátumok erősen rögzítik a műfogsort, így nem mozdul el a helyéről. A rágás és a beszéd során sem kell aggódnia az esetleges problémák miatt.

2. Gyors és Fájdalommentes Kezelés

A kezelés során nincs szükség hosszadalmas csontpótlásra vagy bonyolult sebészeti beavatkozásra. A rögzítő implantátumokat könnyen beültethetjük, ami gyors gyógyulási időt jelent és minimális kellemetlenséggel jár.

3. Hosszú Távú Megoldás

A rögzítés hosszú távon biztosítja a műfogsorok stabilitását és működőképességét, mivel az implantátumok tartósak és ellenállóak.

4. Visszaadott Önbizalom

A protézisrögzítés segítségével visszakaphatja az önbizalmát és élvezheti a teljes életet. Nem kell többé aggódnia a műfogsora miatt, és bátran élvezheti a mosoly és a rágás örömét.

Stabil és gyönyörű műfogsorral megkoronázhatja mosolyát!

Ne hagyja, hogy a műfogsora határozza meg életminőségét!

A protézisrögzítés nemcsak a funkcionalitást és a stabilitást javítja, hanem az önbecsülést és az önbizalmat is visszaadja. Visszakaphatja a könnyed beszéd és étkezés képességét, miközben szabadon mosolyoghat és nevethet.

Az eljárás sok szakmai díjat nyert, köztük Innovációs Díjat, Érték és Minőség Nagydíjat, valamint a Magyar Brands Díjat. Ezek a díjak is bizonyítják az eljárás hatékonyságát és minőségét.

Ha szeretne többet megtudni a FIXFOGSOR® Protézisrögzítésről, vagy konzultációra szeretne időpontot egyeztetni, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal a 06 1 9000 695-ös számon.

 

FIXFOGSOR FOGÁSZATI RENDELŐ:

Stabil és gyönyörű műfogsorral megkoronázhatja mosolyát!

 

 

 

Telefonszámunk: (06-1) 9000 695
1132 Budapest, Kádár u. 9-11. földszint (a Nyugati pályaudvarnál)
6000 Kecskemét, Temes tér 10.
Facebook: https://www.facebook.com/fixfogsor

Írjon nekünk! E-Mail: info(at)fixfogsor(dot)hu

Weboldalaink:
www.fixfogsorinfo.hu
https://fixfogsor.hu/
https://konzultacio.fixfogsorinfo.hu/
Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek