Hirdetés
Az 5 nőtípus, amitől fejvesztve menekülnek a férfiak

Az 5 nőtípus, amitől fejvesztve menekülnek a férfiak

A sikertelen próbálkozásokért nem mindig a férfiakat kell hibáztatni, sok esetben épp mi, nők üldözzük el azokkal a tulajdonságokkal, amik számukra idegölők.

2013.08.18
Hirdetés
Hirdetés

1) A szuperkritikus

Ha süt a nap, az a baj, ha esik az eső, az a baj. Ha soká hozzák ki az ételt az étteremben azért duzzog, ha gyorsan, akkor azért. Semmi nem jó neki úgy, ahogy van, mindenben és mindenkiben talál valami kivetnivalót. Saját magával is kritikus, de úgy érzi, ő az egyetlen ezen a bolygón, aki tudja, hogy kellene történnie a dolgoknak. A férfiak jobban díjazzák, ha mindenben meglátod a pozitívumot, és nem fanyalogsz, hanem inkább élvezed a vele töltött időt!

2) A kalóriakalkulátor

Egy bizonyos szintig kifejezetten vonzó, hogy odafigyelsz az alakodra, és megválogatod, mi kerüljön a tányérodra, de a megszállott kalóriaszámlálgatás egyáltalán nem dícséretes dolog. Amikor vacsorázni mentek, és Te beéred egy pár salátalevéllel, elhiheted, hogy szegénynek el fog menni az étvágya, főleg ha fanyalogva nézed, ahogy a szájához emeli a sült krumplit...Bizonyára azért hívott randira, mert úgy tetszel neki, ahogy vagy - ne terrorizáld azzal, hogy márpedig neked fogynod KELL!

3) A lelki segítő

A segítőkészség az egyik legklasszabb tulajdonság, amit birtokolhatsz, de ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad, és "gondozottjaid" a fejedre nőjenek! Ha közös programra készülsz a kiszemelteddel, ne késs el azért, mert a barátnőd lelkét kellett ápolnod!

Az 5 nőtípus, amitől fejvesztve menekülnek a férfiak

És a moziból se szaladj ki telefonálni azért, mert a kolleganőd a válladon sírná ki a baját! A mobilodat a romantikus estéken inkább némítsd el vagy kapcsold ki, hogy ne zavarjanak a meghitt pillanatokban!

4) A szorgos hangya

Ugye nem gondolod komolyan, hogy a munkahelyi történések minden apró részlete érdekes azok számára, akik nem ismerik a kollégáidat, nem látják át a feladataidat de leginkább valamilyen más témában mélyednének el veled. Kiábrándító, ha nincs más témád, csak ami a munkahelyeden zajlott - pár szó erejéig persze mesélhetsz arról, hol dolgozol és mit csinálsz, még egy-két (tényleg) vicces sztorit is elmesélhetsz, de aztán elég! Nem üzleti vacsorára hívtak!

5) Az anyósgyűlölő

Előfordulhat, hogy az előző kapcsolatodban problémád akadt a párod anyukájával, de ez nem jelenti azt, hogy minden fiús mamára ellenségként kell tekintened, főleg úgy, hogy még csak nem is ismered. Ha az első randik egyikén előadód, mennyire kiborított a volt anyósod, szíved választottja számít majd rá, hogy az ő anyukáját is fenntartásokkal kezeled. Neked hogy esne, ha valaki látatlanban pocskondiázná a mamádat?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend