Szénhidrátmentes nasi - Egészségséf
Ha ügyelnél a vonalaidra, az egészségedre, de mindenképpen nassolni szeretnél, válaszd ezt a sós, sajtos lepénykét.
Hozzávalók:
3 tojás
3 evőkanál natúr krémsajt
negyed teáskanál sütőpor
só
friss zöldfűszerek ízlés szerint
A tojásokat válaszd ketté, a sárgáját keverd össze a krémsajttal, illetve az ízesítéshez szánt fűszerekkel. A tojásfehérjéhez add hozzá a sütőport, majd verd jó kemény habbá. Óvatosan dolgozd össze a két masszát, hogy ne törjön össze fehérjehab.
Kanalazz a masszából kis lepéyneket egymás mellé egy sütőpapírral bélelt tepsire (kb. 10 db lesz belőle). 180 fokra előmelegített sütőben süsd 15-20 percig, amíg aranybarna nem lesz. Pestóval vagy fokhagymás joghurttal fogyaszthatod.
Kapcsolódó írások


Kérdezzen szakértőnktől


Kapcsolódó gyógynövények


Kapcsolódó betegségek

