Bírj a véreddel!

Bírj a véreddel!

Húsmentes étrend? Vegán életmód? Pörgős hétköznapok? Fáradtság? Itt az ideje törődni a vörösvérsejtekkel! A vér szállítja ugyanis a fontos tápanyagokat és az oxigént a testben a sejtekhez és a szervekhez. A vörösvérsejt képződést érdemes támogatni a speciális étrendet követőknek, különösen, ha ez stresszes időszakkal is társul. Előfordulhat ugyanis, hogy ilyenkor nem jut hozzá minden fontos tápanyaghoz a szervezetünk.

2022.11.17

Bírj a véreddel!

A vérképzéshez szükséges anyagok biztosításában nagy szerepe van a kiegyensúlyozott, változatos étkezésnek, hiszen vannak olyan élettani hatással rendelkező anyagok, amelyek nélkülözhetetlenek a vérképzéshez és szinte csak étkezéssel juthat hozzá a szervezetünk. Ide tartozik a B12-vitamin, amit elsősorban állati eredetű élelmiszerek tartalmaznak, főleg a húsok, halak, tejtermékek és a tojás. Amikor átmenetileg vagy hosszabb ideig meggyőződéses vagy egészségi okokból nem fogyasztjuk ezeket az élelmiszereket érdemes kiegészíteni az étrendünket étrend-kiegészítő formájában B12-vitaminnal. Ez egy egyszerű, a napjainkba könnyen beiktatható formája a vitaminpótlásnak.

A NATURLAND 1200 µg B12-vitamin étrend-kiegészítő tabletta kiemelkedően magas hatóanyag-tartalommal rendelkezik. A termék a B12-vitamint biológiailag aktív metilkobalamin vegyületformában tartalmazza, amely egy gyorsabban és hatékonyabban felszívódó és hasznosuló vegyületforma, mint a sok termékben használt cianokobalamin.

A tabletta pici, könnyen legyelhető, higiénikus, bliszteres, táskában kényelmesen magunkkal vihető változatban kapható.

Bírj a véreddel!

A B12-vitamin a vörösvérsejtképzés mellett az idegrendszer megfelelő működését is támogatja, a pszichológiai funkciók fenntartásában is segít és a fáradtság csökkentéséhez is hozzájárul. Ezen kedvező élettani hatásai miatt pörgős életmódot élőknek, pszichés kimerültség esetén tanulóknak, szellemi munkát végzőknek és időseknek is ajánlott. Ehhez mindössze napi egy tabletta bevétele elegendő, amelyet a készítmény 100 napra biztosít.

 

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek