Flörthoroszkóp

Flörthoroszkóp

Napfény, bulik, szórakozás, utazás... és flörtök. De lássuk csak, hogy melyik jegy, mennyire szeret flörtölni!

KOS
Szeret új helyeket felfedezni, élményeket, emlékeket begyűjteni. Ha nincs állandó párja, akkor bárhol jár flörtöl és keresi a könnyű kalandokat. Nem nehéz ehhez prédát találnia, mert a stílusa vonzó és lehengerlő, igazi adrenalinbomba. A probléma az, hogy érdeklődése nem hosszú távú, hamar más után néz, ha ráun az udvarlása. Sokszor az sem zavarja, ha plátói marad a kaland, bár a szex ellen sincs kifogása.
BIKA
Mindent szeret, ami a kényelmét szolgálja, az all-inclusive szolgáltatás neki való. Nem kedveli a meglepetéseket, a váratlan helyzeteket, szereti előre látni az események alakulását. A flörtölésnél is inkább a „lassú víz partot mos” elvet követi, és nem igazán kedveli a rövid, alkalmi kapcsolatokat. Romantikus, vidám és vicces, ezért könnyen meghódítja a kiszemeltet, elhalmozza apró figyelmességgel, ajándékkal, és nagyon hamar komoly kapcsolatban gondolkodik.
IKREK
Nagy társasággal szeret utazni, mert folyamatosan szüksége van a visszajelzésre, hogy ő bizony pótolhatatlan. Nem kedveli az egyedüllétet, inspirációra, barátokra, emberi kapcsolatokra van szüksége. Vállalkozó szellem, sok mindent kipróbál. Párkapcsolati kalandjaival is sokszor kérkedik, büszke a hódításaira. Kiszemeltjének sokat mesél, leginkább magáról. Nem áll meg a csábításnál, neki fontos, hogy az ágyban végződjön a történet.
RÁK
Részletesen felkészül az utazásra, megtervezi, nehogy valami lemaradjon, ami a kényelmét szolgálja, emiatt bőröndjébe sok fölösleges holmit is megtalálni. Romantikus, klasszikus udvarlási stílus az övé, virág, csokoládé, hosszú séták a tengerparton, beszélgetés. Szeret barátkozni és hamar komolyra is fordítja a kapcsolatait. Ami hátránya, hogy nagyon rosszul tud szakítani: addig gyötri a partnerét, amíg az magától nem távozik…
OROSZLÁN
Luxusutazások, pezsgő, kaviár, világkörüli utak az ő igazi kikapcsolódása. Mindent imád, ami a kényelmét szolgálja. Szereti a művészeteket, járja a múzeumokat, és szívesen meg is örökíti az emlékeit – természetesen saját magával az előtérben -, amit azután előszeretettel oszt meg a közösségi portálokon. Könnyen szerelmes lesz, ezért a flörtök nem neki valók, de ha félreértelmezik szándékait, hamar sértődik. A diszkréció sem az erős oldala.
SZŰZ
Csak mindent terv szerint – ez a jelmondata. Felkészül minden váratlan helyzetre, és ragaszkodik az eredeti elképzeléseihez, nehéz kimozdítani. Ha nem tervei szerint alakulnak a dolgok, akkor könnyen pánikba esik. Nem egy flörtölős fajta, ha mégis alkalma van, akkor azt nagyon diszkréten kezeli, szinte már bujkál, főleg, ha félrelép. Állandó bűntudata van, és ha kiderül egy esetleges kapcsolata, akkor körömszakadtáig tagad.
MÉGLEG
Kiélvezi a nyaralás teljes időtartamát, bár szereti, ha minden nyugodt és harmonikus körülötte. Kedveli a vizisportokat, de szívesen jár szórakozóhelyekre, végigkóstolja a helyi különlegességeket. A flörtölés nem áll távol tőle, bár általában csak barátkozni akar, de vidám természetéből adódóan ezt sokszor félreértik. Ha kényelmetlen helyzetbe kerül, akkor mossa kezeit, és minél előbb kimenekül a helyzetből, nehéz vele tisztázni, hogy mi is történt valójában. Sokszor több vasat tart a tűzben.
SKORPIÓ
A misztikum az éltető ereje. Egyiptomi piramisok, keleti kultúrák, különleges helyek, bármi jöhet, ami titokzatos, és nem földhöz ragadt. Kritikus szemmel figyel mindent és mindenkit, hajlamos mások felett ítélkezni. Kapcsolataiban is megszerzi, akit akar, mert kitartó és hamar elhitetni kiszemeltjével, hogy rá van szüksége. Ha végül megkapja „áldozatát” azt meg is tartja addig, amíg neki szüksége van rá, nincs menekvés tőle.
NYILAS
Az utazás a szenvedélye, igazi felfedező, akinek fontosak az élmények, az újdonság varázsa. Nem vágyik luxus körülményekre, szeret túrázni, kedveli a természetet, energiái kimeríthetetlenek. A barátai szeretnek vele utazni, mert jókedvű, vidám, igazi humorzsák. Ha valaki megtetszik neki, azt nyíltan kimutatja, vonzalma sokszor nem csak egy személyre korlátozódik. Udvarlási stílusával, kétértelmű mondatanival, sokszor hozza zavarba a másik nemet.
BAK
Last minute kizárva, szereti előre gondosan megtervezni a nyaralását. Nem fontos neki a luxus, neki a nyaralás inkább a kikapcsolódás a hétköznapok taposó malmából. Imádja a természetet, bárhol jól érzi magát, ha a szabadban lehet. Távolságtartó, ezért nehéz alkalmi kapcsolatot kialakítani vele, ráadásul képes úgy tenni, mint aki nem is érti, hogy most udvarolnak neki. Még ha végül igent is mond, akkor is türelmesen ki kell várni, hogy mit is akar valójában.
VÍZÖNTŐ
A változatosság a lételeme, minden érdekli és kíváncsi az összes újdonságra, ami csak szembe jön vele. Ha megtalálja érdeklődésének helyszínét, akkor semmi nem állhatja útját, hogy azt ki is élvezze. Partnerkapcsolataiban is inkább a szellemi képességek fogják meg, mint a külsőségek, bár szereti a szépet. A flörtben is a különlegesség, az izgalom, a meghökkentő megnyilvánulások, amelyek hatnak rá.
HALAK
Tenger, búvárkodás, vízpart, ezek jelentik a kikapcsolódást és a pihenést a halaknak. Romantikus alkat, és mindent szeret megosztani a társával, barátaival. Nem is igazán a földön él, hanem elmerül a saját világába, sokszor észre sem veszi, ha udvarolnak neki. Csak az egyértelműen megfogalmazott vallomásokat érti, nem érdemes körülírni az érzéseket. Esetleg egy barátnak is el lehet mondani a szándékot, ez segíthet a közelébe férkőzni.
Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek