Szabó Zsófi fogyása, egészségügyi problémái

Szabó Zsófi fogyása, egészségügyi problémái

Megtörte a csendet Szabó Zsófi, aki néhány éve még őszintén beszélt követőinek az egészségügyi problémáiról, fogyásáról vagy éppen a futás iránti elköteleződéséről. Az utóbbi években viszont ritkán szólal meg, tudatosan kerüli a nyilvánosságot, most mégis kivételt tett.

2023.06.15

Szabó Zsófi színésznő és az RTL Reggelijének műsorvezetője mára megtanulta kezelni, hogy
az előítéletek ne férkőzzenek be a mindennapjaiba. „Közel három éve döntöttem el, hogy tudatosan kerülöm a magánéletemről való kitárulkozást. A kisfiam kétéves koráig nagyon aktív voltam, előszeretettel mutattam meg például őt is a közösségimédia-oldalaimon, aztán történt valami, ami mindent megváltoztatott. Feltettem magamnak a kérdést: valóban helye van egy ilyen pici gyereknek a médiában? Nem szerettem volna, hogy támadást kapjon, vagy egyszer miattam kerüljön hátrányba” – mondja el a GLAMOUR címlapinterjújában a színésznő a magazin vezető szerkesztjének, Csáti Melindának, és hozzáteszi, azt sem ítéli el, aki máshogy gondolkodik erről.

Szabó Zsófi fogyása, egészségügyi problémái

„A válásom óta tudatosabban kerülöm a nyilvánosságot, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne véleményem vagy ne érintenének meg érzelmileg a körülöttem zajló események. Úgy érzem, mostanra a csend, ami körülvesz, átfordult negatív irányba. Ha akarnék, mindennap fel tudnék szólalni valami miatt, de nem teszem, mert az elmúlt években megtanultam azt is, hogy nem fog mindenki szeretni” – árulja el őszintén Zsófi. Mint mondja, rájött, hogy azzal védi meg magát és a családját, ha tudatosan nem reagál az ellene irányuló támadásokra. Évek óta emojikkal kommunikál a közösségi médiában, hiába hallatná néha a hangját, tudja, hogy a csend adja neki a legnagyobb biztonságot.

A magazin újságírójának azt is elárulta, az évek alatt megtanulta magát is szeretni. „Szeretem magam anyaként, műsorvezetőként, sportolóként, és kaptam egy nagy adag önbizalmat a volt férjemtől. Az ő és a családom, barátaim visszaigazolása megerősítettek abban, hogy bármilyen helyzetbe sodor az élet, igyekszem százszázalékosan helytállni. Az évek alatt valahogy sikerült kialakítanom egy olyan életformát, ami egyensúlyban tart mindent, ugyanakkor megtanultam azt is, hogy nem kell dolgokhoz görcsösen ragaszkodni, mindennek megvan a maga ideje” – hangsúlyozta.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek