Regenerálódj teával az ünnepek után

Regenerálódj teával az ünnepek után

A finomra őrölt gyümölcsökből és illatos fűszerekből készült Waterdrop teakeverékek egész nap biztosítják a teázás különleges élményét, és hozzájárulnak az elegendő mennyiségű folyadékfogyasztáshoz. A Tropical Fusion Microdrinkben a zamatos maracuja, az édeskés goji bogyó és a napérlelte narancs ízharmóniája csapmeleg vízben oldva pillanatok alatt átmelegít, akár a forró, trópusi szél.

2023.12.18

A karácsonyi forgatagban és az ünnepek alatt kevés figyelmet fordítunk önmagunkra és az egészségünkre. Nem véletlen, hogy sokan kimerültnek és erőtlennek érzik magukat az ünnepek elmúltával. Mielőtt belevetnénk magunkat az újévi fogadalmakba, kezdjük egy egyszerű lépéssel: készítsünk egy finom teát, és üljünk le pihenni.

Amikor a hőmérséklet csökken, a levegő szárazabbá válik a szabadban és a fűtött helyiségekben egyaránt, így a szervezet jóval több vizet használ fel a légzés során, mint a magas páratartalmú meleg nyári napokon. A nehéz ünnepi ételek is vizet vonnak el a szervezettől, a cukros és alkoholos italok pedig tovább nehezítik az emésztést. Ráadásul a téli betegségek szinte minden esetben érintik a légutakat, és fokozott váladéktermelést okoznak. Az eredmény gyakran a kiszáradás, amely gyors közérzet romlással, energiacsökkenéssel és a betegségek elhúzódásával jár.

Regenerálódj teával az ünnepek után

A folyadékpótlás elengedhetetlen az egészséges hőháztartáshoz, a tápanyagok és az oxigén szállításához, valamint a méreganyagok kiürítéséhez. Segítségével pár nap alatt javulhat az emésztésünk, a bőrünk állapota, energikusabbnak érezhetjük magunkat, és a téli súlygyarapodást is kordában tarthatjuk. Az ünnepek utáni gyors regenerálódáshoz tehát első lépésként kezdjünk el tudatosan odafigyelni a folyadékfogyasztásra.

A nap folyamán lehetőleg egyenletesen elosztva igyunk minél több természetes vizet, és kerüljük a cukrozott és alkoholtartalmú italokat, amelyek emésztése további energiát von el a szervezettől. Mindazoknak, akiknek az elegendő mennyiségű vízfogyasztás problémát jelent a Waterdrop italkockái és teakockái kiváló alternatívával szolgálnak.

A Microtea kockák szárított gyümölcsökből és növényekből készült teakeverékek, amelyekkel csapmeleg víz hozzáadását követően pár perc után finoman illatozó teakülönlegességekkel melegíthetjük magunkat áztatási idő és további ízesítés nélkül. A Microteak kockák nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges ízfokozókat, tartósítószereket vagy cukrot. Laktózmentes, vegán termékek.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek