PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: Megváltozott az életem

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: Megváltozott az életem

Önnek is vannak álmai, vágyai? Érezte úgy, hogy a mindennapok feladatai között elvesznek ezek a tervek? Olykor mégis történik valami, amitől felszínre törnek az elfeledett gondolatok, és olyan lehetőséget sodor elénk az élet, hogy érezzük, most tudunk és akarunk is változtatni. Amint megszületett az elhatározás, a gondolatokat felváltja a tervezés, majd a cselekvés. Erő és bátorság kell nekivágni az ismeretlennek, de a végeredmény mindig jót hoz, hiszen a változás izgalmas és sok pozitívumot tartogat.Ha az Ön életében is eljött az a pillanat, amikor irányt váltott és változtatott, ossza meg velünk történetét, tapasztalatait, hogy mások is erőt merítsenek belőle, és tudják, nincs lehetetlen.

Fényképes, maximum 2 oldalas írását várjuk, hogyan jutott el tervei megvalósításához, milyen változás történt a mindennapjaiban, milyen pluszt adott egészségügyi, érzelmi, lelki vagy akár fizikai fejlődésében.

A legjobbnak ítélt három történetet írója között értékes nyereményeket sorsolunk ki, és életének nagy változását bemutatjuk a Patika Tükör hasábjain. A legjobb történet főszereplője lapunk januári címlapján szerepel.

Jelentkezés: "Megváltozott az életem" jeligével
E-mail: azeletem(at)patikatukor(dot)hu
Postacím: 1426 Budapest 72. Pf. 94.

Beküldési határidő: 2017. október 31.
Eredményhirdetés:  2017 decemberi számban

Kövesse felhívásunkat az egeszsegtukor.hu weboldalon és a Facebook oldalunkon is!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek