Kulcsár Edina álma teljesült

Kulcsár Edina álma teljesült

Kulcsár Edina egyik legnagyobb álma válik valóra: két év próbálkozás után idén ősszel végre édesanya lesz. Az egykori szépségkirálynő mindenre szeretne felkészülni, hogy anyukaként is a maximumot nyújthassa. Emellett továbbra is dolgozik, de a kicsi egészsége a legfontosabb számára, és ennek érdekében a kismama minden tőle telhetőt meg is tesz.

Hormonális betegsége miatt ugyan kicsi volt az esélye, azonban Kulcsár Edina hamarosan mégis átélheti az anyaság örömeit. Terhessége alatt mindenre szeretne felkészülni, hiszen munkája miatt hétköznapjai elég rohanósak. Ennek ellenére a baba egészsége a legfontosabb számára, amihez például az is hozzátartozik, hogy Edina minden olyan vizsgálatot elvégeztet, ami megnyugtatja őt.

„Még év elején kezdtem életmódváltásba, amihez csatlakozott anyukám, egy barátnőm és Csuti is. Elkezdtünk edzőterembe járni, odafigyelni a táplálkozásra, mindezt közösen. A pici érkezésével sem tettem le erről, csak kicsit kiegészítettem” - kezdte Edina. „A baba miatt törekedni kell a vitaminpótlásra és a változatosságra is, ezt próbálom most az étkezésembe bevezetni. A mozgást sem hanyagolom el, továbbra is edzem, amíg az állapotom engedi. A terhességemben is a maximumra törekszem, így nem kérdés számomra, hogy az ilyenkor ajánlott szűrővizsgálatokra is elmegyek. Ilyen például a Down-kór kiszűrésére is alkalmazott PrenaTest, amely kockázatmentesen, már egy egyszerű anyai vérvétellel elvégezhető genetikai vizsgálat. Megéri odafigyelni, és ez nem korfüggő, szerintem mindenkinek fontos, aki kisbabát vár. Ennek a tesztnek köszönhetően tudtuk meg azt is, hogy kisfiunk lesz, így nagy eséllyel nem járhatunk úgy, mint például az egyik ismerősünk, akinél az ultrahang kislányt mutatott, mindent megvettek neki a szülők, de végül kisfiút vittek haza” – tette hozzá nevetve a kismama.

Kulcsár Edina álma teljesült

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek