Jéghideg vagy forró hűsítők (x)

Jéghideg vagy forró hűsítők (x)

Nincs is jobb kikapcsolódás nyáron, mint egy kellemes italt kortyolva ülni egy teraszon vagy a vízparton. Miért ne lehetne ez az ital egy tea? Jeges vagy forró, ízesített vagy natúr, szertartásosan vagy futtában kortyolva? Teázásra fel, nyáron is! (Hirdetés)

2022.06.03

A nyári melegben kiemelten fontos, hogy figyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre. Ne várjunk a szomjúságra, hanem tudatosan alakítsuk ivási szokásainkat és figyeljünk arra, hogy az ivásról könnyen megfeledkező legkisebbek és idősebbek szervezete is elegendő folyadékhoz jusson a nyári hőségben.

Jéghideg vagy forró hűsítők (x)

A legideálisabb szomjoltó természetesen a víz, de ha ízekre vágyunk bátran fordulhatunk a gyümölcsteákhoz. Finom, és sokkal egészségesebb alternatívái lehetnek az üdítőitaloknak. A gyümölcsteák napjában többször, nagyobb mennyiségben is fogyaszthatók, mint a zöld vagy a fekete tea mivel nem tartalmaznak koffeint. Az sem probléma, ha megfeledkezünk a teánkról és a filtert tovább áztatjuk, mert nem válik keserűvé az italunk.

A gyümölcsteák önmagukban finomak, nem szükséges ízesíteni őket, így a felesleges kalóriáktól sem kell tartanunk. A NATURLAND gyümölcsteák vegánok és gluténmentesek. A természetesség híveként a legtöbb teánk valódi gyógynövényt és gyümölcsleveket tartalmaz, így minimalizálva az aromák használatát. Az édesebb ízvilág kedvelőinek ajánljuk a steaviaval ízesített teáinkat.

A gyümölcsteákat ki lehet próbálni jégbe hűtve, gyümölcsökkel kiegészítve. Araboktól induló hagyomány, hogy a kánikulában meleg teát kortyolgatnak, mivel tapasztalatból tudják, hogy a nyári hőségben hiába kívánjuk a hideget, a forró ital jobban hűsít. A szánkban található hőérzékelő receptorok, ha forrót éreznek önkéntelenül verejtékezésre adnak parancsot az agyunknak. Szervezetünk természetes hűtőmechanizmusa pedig az izzadtság párolgásával azonnal csökkenti testhőmérsékletünket. És a végeredmény? A forró tea valójában lehűt.

Jéghideg vagy forró hűsítők (x)

Az izgalmas gyümölcsös, gyógynövényes ízvilágú gyümölcsteáink között kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a kedvencüket.

Termékeinket itt találja: naturland.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek