Díjtalan kiszállítás az online és telefonos rendelések esetén!

Díjtalan kiszállítás az online és telefonos rendelések esetén!

(Fizetett hirdetés) Mindannyian érzékeljük, hogy a koronavírus járvány kétség kívül új helyzetet teremt a magyar családok életében. A kormány rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött, de a legfontosabb, hogy mi megtegyünk mindent önmagunk és környezetünk egészségéért.

Mindannyian érzékeljük, hogy a koronavírus járvány kétség kívül új helyzetet teremt a magyar családok életében. A kormány rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött, de a legfontosabb, hogy mi megtegyünk mindent önmagunk és környezetünk egészségéért.

A Culevit Kft. ebben a rendkívüli helyzetben is szeretne széles körűen gondoskodni a daganatos betegséggel küzdőkről, hogy szervezetük kiegyensúlyozott tápanyagbevitelét széles termékválasztékból és zökkenőmentesen tudják megoldani.

Ennek érdekében a webshopból történő, 19.000 Ft-ot elérő vásárlás esetén a kiszállítás költségét a Culevit Kft. teljes egészében átvállalja a járvány idejére magyarországi kézbesítési címek esetén.Díjtalan kiszállítás az online és telefonos rendelések esetén!

Bízunk benne, hogy ezzel is könnyebbé és kényelmesebbé tehetjük online vásárlásukat.

Ha bármilyen kérdése felmerül, a közlekedéssel járó kockázatok elkerülése érdekében, kérjük, telefonon érdeklődjenek a tanácsadó szolgálatunknál a +36-1-321-2111-es telefonszámon!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Üdvözlettel,
Culevit Kft.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek