Ad-e extra védelmet a Culevit a koronavírus ellen?

Ad-e extra védelmet a Culevit a koronavírus ellen?

(Hirdetés) A jelenlegi rendkívüli helyzet kapcsán rengeteg információ kering a médiában, a mindennapi szóbeszéd szerves része lett az új koronavírus és az ehhez kapcsolódó kérdések hada.

Sokan keresnek meg bennünket is annak kapcsán, hogy a Culevit termékek adhatnak-e védettséget a vírussal szemben? Erre a kérdésre határozott nemmel kell felelnünk.

Fontos hangsúlyoznunk, hogy a Culevit készítmények a daganatos betegek diétás ellátására szolgáló speciális élelmiszerek. A termékek főleg aminosavak és vitaminok egyedi összetételét tartalmazzák.

Azoknak az egészséges felnőtteknek, akik a CULEVIT aktív összetevőinek magasabb bevitelével kívánják kiegészíteni mindennapi étrendjüket, a  CULEVIT Vital étrendkiegészítő tablettát ajánljuk. A Culevit Vital is főleg aminosavakat és vitaminokat tartalmaz, többek között jelentős mennyiségű C-vitamint.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, a vitálkapacitás növeléséhez, elengedhetetlenül szükséges több, az emberi szervezetben megtalálható enzim normális működéséhez, valamint csökkenti a fertőzések kockázatát.

Ad-e extra védelmet a Culevit a koronavírus ellen?

Az új koronavírust illetően a legfontosabb azonban az, hogy tartsuk be a higiéniai szabályokat: fertőzéssel érintett területek elkerülése, halasztható utazások elhalasztása, zsúfolt közösségek kerülése, ALAPOS, GYAKORI KÉZMOSÁS, KÉZFERTŐTLENÍTÉS és ami a legfontosabb, hogy a krónikus betegek nagyon vigyázzanak magukra!

Ha bármilyen kérdése felmerül, a közlekedéssel járó kockázatok elkerülése érdekében, kérjük, telefonon érdeklődjenek a tanácsadó szolgálatunknál a +36-1-321-2111-es telefonszámon!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek