Sztárkarácsony: Czippán Anett műsorvezető

Sztárkarácsony: Czippán Anett műsorvezető

Lassan már egy hónapja, hogy megszületett Czippán Anett második gyermeke. A pici érkezése, akit a hatéves Olivér is nagyon várt, fenekestől felforgatta a kis család életét. Teljesen más az élet két gyerekkel: dupla felelősség, kétfelé kell figyelni, folyamatosan biztosítani az egyensúlyt, hogy a nagytestvér se érezze magát háttérbe szorítva. Anett rengeteg segítséget kap a családjától, és mostanra már beállt a napi rutin is, ami lehetővé teszi, hogy mindkét gyerekkel ugyanannyi időt tölthessen.

Czippán Anett: „Csodálatos látni, milyen hálás Olivér, hogy kisöccse született”

Czippán Anett már várandóssága időszakában eltervezte, hogy a kicsi mellett tudatosan odafigyel majd nagyfiára is. Szerencsére Olivér is nagyon szeretett volna testvért, és miután Soma megszületett sem változott meg a véleménye. Ennek ellenére Anett jól tudja, hogy a pici érkezésével új időszámítás kezdődött az életükben.

„Nagyon sok segítséget kapok a családtagjaimtól, nagymama, nagypapa, mindenki itt van körülöttem. Szerencsére gördülékenyen veszem az akadályokat és minden szuperül megy, de persze azt is tudom, hogy két gyerek már dupla felelősség. Mindkét terhességemnél fontosnak tartottam például, hogy minden vizsgálatra elmenjek, ami csak szükséges. Szüléskor pedig most is levetettük a köldökzsinórból kinyerhető őssejteket, ahogy azt Olivérnél is tettük. Már jó néhány héttel Soma érkezése előtt elhoztuk a levételhez szükséges csomagot a Czeizel Intézetből. A őssejteket az FH Biobank tárolja majd, amelyek számos betegségnél segíthetnek nemcsak a fiamnak, de genetikai egyezés esetén a család más tagjainak is” kezdte Czippán Anett.

„Olivér egyébként szuper nagytesó, annyira büszke vagyok rá. Őt is bevonom a kicsi körüli teendőkbe, így akkor is együtt lehetünk, amikor épp Somával foglalkozom. Csodálatos látni, hogy milyen jó testvér, és mennyire hálás, hogy kisöccse született. Volt olyan is, hogy a várandósságom alatt altatáskor magához húzott és megköszönte, hogy testvére lesz” emlékezett vissza Czippán Anett, a Fem3Café műsorvezetője.

Sztárkarácsony: Czippán Anett műsorvezető

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek