Hirdetés
Karácsony

Karácsony

Sport

Címlappályázatunk nyertesei: az Asztalos család

Ahogy ígértük, karácsonyi számunk főszereplői a Patika Tükör 2016-os kampányának győztesei: három nagy és egy kicsi, az Asztalos család ...

Sport

Keleti karácsony? Így ünnepelnek Japánban és Kínában

A karácsony nem a keleti kultúrák és vallások ünnepe, ám a globalizáció etéren is nyomokat hagy maga után. Nézzétek meg, mit csinálnak a ...

Hirdetés
 • 2016.01.05 Sajtos sörkifli - Egészségséfünk receptje

  Gyakran nem tudjuk, mit adjunk vendégvárónak, ami nem igényel túl nagy munkát, mégis finom, és elüti az éhséget. Ez a kifli főleg akkor jön jól, amikor nem kifejezetten vacsoravendéget várunk, de aki érkezik, meg szeretnénk kínálni valamivel.

 • 2015.12.08 Karácsonyi gyümölcskenyér - Egészségséf

  Ezt az édességet azért szeretem nagyon, mert egyszerű összeállítani, jól elcsomagolva pedig akár egy hétig is eláll, ha addig el nem fogy. A jól bevált alapreceptünket kell csak elővenni.

 • 2014.12.25 Ahol nem marad el a hó karácsonykor! Svédország és Oroszország

  Két merőben eltérő kultúra, ám egy közös biztosan van a karácsonyukban: a hó. Ezt nagyon irigyeljük tőlük. Vagy esetleg mást is?

 • 2014.12.24 Elmaradhatatlan szokások - Szerkesztőségünk karácsonya

  Mindenkinek van valami karácsonyi szokása, ami nélkül nem ünnep az ünnep. A mi szerkesztőségünk tagjainak ezek azok a momentumok, amik nélkül nem telhet el karácsony. Nektek mi az?

 • 2014.12.24 Karácsony a nagyvilágban - Receptekkel!

  Jézus születésének napját már a rómaiak is ünnepelték, de feldíszítetett fenyővel, ajándékokkal csupán kétszáz éve várjuk december végét. Üzenete a világon mindenütt a szeretet, de minden országnak más-más szokásai vannak. Nézzenek be velünk ezúttal egy angol és egy német család képzeletbeli ablakán!

 • 2014.12.23 Mediterrán karácsony - Így ünnepelnek a déliek

  Ahány ország, annyi szokás! Nézzük, hogyan ünneplik a karácsonyt az olaszok, a franciák és a görögök.

 • 2014.12.23 Almás-narancsos piskóta - Karácsonyi menü

  A karácsony elképzelhetetlen a finom sütemények nélkül. Bejgli, zserbó, kuglóf szinte minden családban készül. Ezek sokszor önmagukban is felérnek egy étkezéssel. Most egy olyan receptet mutatok, amely teljesen hétköznapi, azonban az ízesítéssel, a díszítéssel igazi karácsonyi, könnyű csoda lehet az ünnepi asztalon.

 • 2014.12.22 Karácsonyi lakoma - Kismamákra szabva

  A terhes nőknek tekintettel kell lenniük arra, hogy az ünnepi menü megterhelő lehet a pocaklakó számára. Mit ne egyen a kismama karácsonykor?

 • 2014.12.22 Majonézes burgonya - Karácsonyi menü

  Mint a legtöbb ételnek, ennek is számtalan változata létezik. Én is továbbgondoltam a családi receptet, ötvöztem férjem által kedvelt salátával. Így született meg, ami krumpli salátánk, amit azóta többen így készítenek családunkban.

 • 2014.12.22 Így ünnepelnek Amerikában és Angliában

  A legtöbb karácsonyi film Amerikából érkezik, így talán azzl vagyunk a leginkább tisztában, hogy ott hogy zajlanak az ünnepek. De vajon Angliában hogyan ünnepelnek?

Hirdetés
Hirdetés