Szoptatós vitamin, amit Dr. Czeizel Endre kutatásai alapoztak meg

Szoptatós vitamin, amit Dr. Czeizel Endre kutatásai alapoztak meg

Szeretnél mindent megtenni az újszülött babádért? Mutatunk néhány tippet, hogy a pici táplálása gördülékenyen induljon, és egy szoptatós vitamint, ami Dr. Czeizel Endre kutatásai alapján készült a magyar édesanyáknak.* (Hirdetés)

2022.06.16

Végre megérkezett a babád! Ha izgulsz a szoptatás miatt, ez a néhány tanács segíthet, hogy könnyebben egymásra hangolódjatok.

  • Ha átengeded magad a babának, akkor szinte ösztönösen ráérez a szoptatásra.

  • Érdemes figyelni a jeleket, amik arra mutatnak, hogy a kicsi éhes, így megelőzheted a sírást.

  • Minél többet próbálgatod, annál könnyebben megtalálod a tökéletes, számodra kényelmes kéztartást a szoptatáshoz.

  • Ne görcsölj a szoptatás hosszán, lehet 10 perces, de lehet akár egy órás folyamat is.

  • Az első pár napban úgynevezett előtej jön, néhány nap után indul meg a valódi anyatejtermelés, amikor a mell gyakran erősen megduzzad. Ha ekkor erős fájdalmat tapasztalsz, mindenképpen keresd fel a kezelőorvosodat.

Szoptatós vitamin, amit Dr. Czeizel Endre kutatásai alapoztak meg

Anyatejes gondoskodás

Kisbabád most már az anyatejen keresztül jut hozzá a szükséges tápanyagokhoz, ezért a saját étkezésedre és a napi folyadékmennyiségre is fontos odafigyelned. Egyél rendszeresen, amennyire csak lehet, legyen az étrended kiegyensúlyozott és minél gazdagabb vitaminokban. Persze tisztában vagyunk azzal, hogy újdonsült anyukaként nem olyan könnyű ezt nap mint nap megvalósítanod.

Ezért is készítettük el a szoptatás időszakára mamának és babának a Dr. Czeizel multivitamin család harmadik tagját. A készítmény támogatja az édesanya szülés utáni regenerálódását és a baba fejlődését B6, C és D vitaminnal, vassal, jóddal és folsavval**, a tejmirigyek működését és az anyatej termelődését pedig ánizs és édeskömény kivonattal***. Ráadásul a dobozokba Omega-3 kapszulákat is csomagoltunk.

Étrend-kiegészítőbe zárt tudomány

A világhírű magyar orvos-genetikus, Dr. Czeizel Endre közel 50 éven át vizsgálta a veleszületett rendellenességeket és azok megelőzésének lehetőségeit. Kutatási eredményeit felhasználva készült el a nevét viselő babaváró étrend-kiegészítő termékcsalád, amely glutén-, laktóz- és cukormentes formában érhető el.

Honlapunkon még több érdekességet és információt olvashatsz: www.czeizelvitamin.hu

Szoptatós vitamin, amit Dr. Czeizel Endre kutatásai alapoztak meg

*Dr. Czeizel Endre kutatásai során a magyar várandósok táplálkozásból fakadó vitamin ellátottságát is alapul vette. - Az új magyar magzatvédő multivitaminok bevezetésének indokai Dr. Czeizel Endre A „Genetikai Ártalmak Társadalmi Megelőzése” Alapítvány, Budapest

**B6-, C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez. A jód hozzájárul a pajzsmirigy, az idegrendszer normál működéséhez, és a normál szellemi működés fenntartásához. A folsav és a D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és az egészséges csontozat fenntartásához. A vas és a folsav hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, és a normál vérképződéshez. A folsav hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

***Consolidated list of Article 13 health claims. List of references received by EFSA. Pimpinella anisum: ID 2684; Foeniculum vulgare: ID 2053, ID 3940

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM HELYETTESÍTI A KIEGYENSÚLYOZOTT, VEGYES ÉTRENDET ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT!Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek