Térdprotézis műtét hosszú várólista nélkül?

Térdprotézis műtét hosszú várólista nélkül?

A térdprotézis műtét leggyakrabban a térd időskori kopásos megbetegedése esetén válik szükségessé. A modern technikának köszönhetően a térdízületi protézis műtétek valóban végleges megoldást jelenthetnek az előrehaladott ízületi kopástól szenvedő páciensek számára. Előfordulhat azonban hogy Ön még bizonytalan a műtéttel kapcsolatban és természetesen rengeteg kérdése merülhet fel.

2023.04.05
ÖN IS KÉRDEZHET Dr. Moravcsik Bence Balázstól, a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő orvosigazgatójától április 25-én!

Az előadás ingyenes és élőben zajlik egy zoom linken, amit az előadás napján kapnak meg a regisztrált érdeklődők.

Kinek való az online előadás?

A térdprotézis műtétről szóló átfogó online előadás Önnek szól, ha szeretne végleg megszabadulni az ízületi kopás okozta kínzó fájdalomtól és szeretne újra teljes életet élni: biciklizni, játszani az unokáival, kirándulni, aktív időt tölteni a családjával. Önnek szól, ha nem szeretné végig várni az állami várólistát, ami akár 2 év is lehet és számít Önnek, hogy milyenek a kórházi körülmények. Ha fontos Önnek, hogy ki operálja, hogy a sebész, akire rábízza magát, mekkora tapasztalattal rendelkezik, hallgassa meg az ingyenes előadást!

Térdprotézis műtét hosszú várólista nélkül?

Mi lesz az előadás témája?

Ortopéd szakértő ismerteti azokat a tévhiteket, melyek visszatartják a pácienseket a magánkórházi műtéttől, Bemutatja hogy mire lesz képes Ön is a térdprotézis műtét után. Kiderül mi a sikeres műtét 4 alappillére,
Beszél a nagy kérdésről: hogyan finanszírozza a páciens a térdprotézist és a magánkórházi ellátást? Felteheti kérdéseit Ön is!

Ez online előadás ideje:
2023. 04. 25-én 17:00-tól

Jelentkezni és regisztrálni a BMM oldalán lehet.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek