Meleg víz mézzel - És megmarad az egészség!

Meleg víz mézzel - És megmarad az egészség!

A méz egészségügyi előnyei mindenki számára jól ismertek, de sokan nem tudják milyen csodálatos hatást gyakorol a méz és víz kombinációja a szervezetre. A méz ugyanis nem csak kozmetikai célokra jó, nemcsak finom, hanem képes különleges módon védeni a szervezetet.

Ha éhgyomorra minden nap elfogyasztunk egy pohár meleg vizet mézzel, jelentősen növelni tudjuk a szervezetünk gyógyító képességét - ez tudományosan is bizonyított.

Ez a vegyület gyorsan felszívódik a szervezetben, képes javítani az emésztést, a gyomor- és a bélrendszerek munkáját pedig serkenti. A hideg és az influenza veszélyeivel szemben védőburkot képez  a szervezet körül, így blokkolja a parazitákat, amik ezután nem tehetnek kárt az emberi szervezetben. Ha már a beleknél tartunk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a vastagbélben végzett gyógyító munkát, azaz az emésztés zavartalan működését.

Meleg víz mézzel - És megmarad az egészség!

Ennek a víznek a fogyasztása helyreállítja a bélflórát, és az éjszakai vizelést is szabályozza. A méz összegyűjti a szervezetben a vizet, így a vesék és a húgyhólyag nem okoz zavarokat az éjszaka folyamán. Ne lepődjünk meg, ha hirtelen súlygyarapodást észlelünk, ez csak átmeneti folyamat, ami addig tart amíg a szervezetből nem távozott az összes káros, és mérgező salakanyag.

Fontos előírás, hogy ezt az italt kizárólag reggel, éhgyomorra fogyasztjuk, mivel a szervezet ilyenkor képes a leginkább befogadni. Mivel ez a csodálatos ital rendkívüli gyógyító hatáskörrel rendelkezik, ezért nem tiltott késő este, lefekvés előtt fogyasztani még egy pohárral. Minden alkalommal frissen készítsük el, soha ne fogyasszuk a korábban elkészített italt.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek