GRATUM Háladoboz az egészségügyben elfogadható ajándék

GRATUM Háladoboz az egészségügyben elfogadható ajándék

(Hirdetés) A hálapénzt adni és elfogadni az egészségügyben tilos, de ajándék adását és elfogadását a jogszabály kifejezetten megengedi, rögzített értékhatárig. A Háladoboz ennek az értékhatárnak megfelelő hálaajándékot tartalmaz. A Háladoboz megvásárlásával az ajándékozni kívánók megszabadulnak, az ajándékok vásárlásának és a pontos értékhatárig történő összeállításának terhétől. A Háladoboz értékálló és jól szimbolizálja a gondoskodás elismerését.

2021.12.01

2021.január 1-től a jogszabály tiltja a hálapénz adását és elfogadását.

A betegek, gyógyultak és a hozzátartozók – már akik hálájukat ki akarják fejezni – sokat töprengenek azon, hogy mit is ajándékozzanak a gyógyításukban résztvevőknek. Jobb ötletük nem lévén, vásárolnak mindenféle kávét, jobbnál jobb italokat, mely nyalánkságokkal a szó szoros értelmében tele van az egészségügyi dolgozók „éléskamrája”, de lehet a „padlása” is. Egy idő után ezen ajándékok elfogadása inkább teherré válik, mivel elfogyaszthatatlan mennyiségben torlódik a készlet, és a gyógyításban résztvevők már csak udvariasságból és kedvességből fogadják el azért, hogy annak elutasításával nem bántsák meg a betegeket.

GRATUM Háladoboz az egészségügyben elfogadható ajándék

Ennek a helyzetnek a feloldására és jogszerű kezelésére szolgál a Háladoboz.

A Háladoboz egy ajándékcsomag, amely egy 14 karátos, 0,30 g-os aranylapot tartalmaz, a törvény által megengedett értékben. A háladoboz diszkréten elegáns, nem hivalkodó, értékálló és az annak mellékleteként küldött számlával igazolható, hogy annak értéke a jogszabály által megengedett mértéket nem lépi túl.

A háladoboz átadása tehát jogszerű és annak átadásakor végre nem kell zavartan dugdosni a borítékot, vagy feszélyezetten alkalmat keresni az ínyencségeket tartalmazó díszzacskó átadására.

Amennyiben egészségügyi ellátásával kapcsolatban háláját szeretné kifejezni, ajándékozzon nyíltan és emelt fővel háladobozt az ellátásában résztvevőknek.

GRATUM Háladoboz az egészségügyben elfogadható ajándék

A háladobozzal maradandó értéket ad és örömet okoz a gyógyításban résztvevőknek.


Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek