Év Gyógyszerésze, Kedvenc Patikám díjazottjai

Év Gyógyszerésze, Kedvenc Patikám díjazottjai

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara, a Roche Magyarország Kft. támogatásával, 2021-ben tizenegyedik alkalommal kerültek megrendezésre az Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám pályázatok. Mint minden évben, idén is a kampány legfontosabb céljának tekintették a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérését.

Év Gyógyszerésze, Kedvenc Patikám díjazottjai

 

A „Kedvenc Patikám” pályázat keretében a betegek szavazatukkal elismerésben részesíthettek egy általuk ismert gyógyszertárat, ezzel is minősítve az ott dolgozó kollektíva munkáját.

2021 Kedvenc Patikám: 1. Menta Patika (Szekszárd), 2. Sipo Patika Vásárcsarnok Gyógyszertár (Pécs), 3. Szent Sebestyén Gyógyszertár (Nagykovácsi)marke

Az „Év Gyógyszerésze” díjjal olyan gyógyszerészt kívántak elismerésben részesíteni, aki példát mutat kiemelkedő szakmai teljesítményével, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletével a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben egyaránt.

2021 Év Gyógyszerésze: 1. Kovácsné Dr. Nagy Andrea, Sanitas Gyógyszertár (Sárospatak), 2. Dr. Kovács Barbara, Zsálya Gyógyszertár (Litér), 3. Dr. Kardos Beáta, Zafír Gyógyszertár (Gárdony). Különdíjak: Dr. Győri Zsófia, Nagyvárad Gyógyszertár (Budapest), Dr. Szalay Annamária, Pátria Gyógyszertár (Tiszafüred)

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek