5 tipp a tökéletes mellékhelyiséghez

5 tipp a tökéletes mellékhelyiséghez

Életünk során több mint 1 éves töltünk a fürdőszobában, ezért érdemes olyan helyiséggé alakítani, ami nemcsak funkcionális, de stílusos is. Mutatjuk, hogyan teheted egyedivé ezt a teret!

2023.12.29

1. A teljesség igénye: gyors és egyszerű megoldás

A tökéletes WC kiválasztása lényeges kérdés, ráadásul több hozzávaló szükséges hozzá, mint elsőre gondolnád (WC-csésze, WC-tartály, ülőke, nyomólap). A GROHE SOLIDO szett teljesen leegyszerűsíti a folyamatot, hiszen minden szükséges elemet egyben kínál. A QuickFix® technológiának köszönhetően könnyedén és gyorsan felszerelhető.

 

5 tipp a tökéletes mellékhelyiséghez

2. Fenntarthatóság: víztakarékos megoldások

A fenntarthatóság ma már kiemelt fontosságú. A Solido kollekció akár 50%-kal is csökkentheti a vízfogyasztást az EcoJoy® öblítőrendszerrel. Kiválaszthatod, hogy 3 vagy 6 liter vízzel öblítesz, így nemcsak a pénztárcádat, de a környezetet is óvhatod.

3. Higiénia: tisztaság és kényelem

A higiénia mindig fontos szempont a WC kiválasztásánál. A Grohe Solido fali WC – kialakításának köszönhetően – könnyen tisztán tartható, nincsenek rejtett zugok, és a mélyöblítésű csésze alján lévő vízgát megakadályozza a kellemetlen szagok visszajutását.

4. Egyediség: személyre szabott stílus

Válogasd össze a mellékhelyiség részeit saját elképzeléseid szerint a BAUHAUS szakáruházak kínálatából! A különböző forma, kifolyás és öblítési lehetőségek mellett különféle ülőkéket is választhatsz, hogy teljesen egyedileg tervezett fürdőszobád legyen.

5. A nélkülözhetetlen kiegészítő: RIVA SOLO mosdóhely

Miután megtaláltad a tökéletes WC-t, gondolj a mosdóhely kiválasztására is! A RIVA SOLO mosdóhely teljes körű megoldást nyújt, elegáns, ovális alakú kerámiamosdóval, állítható lábakkal rendelkező szekrénnyel, valamint tükörrel és LED-világítással, ami modern külsőt kölcsönöz a fürdőszobának.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek