2013. május 10.

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Helyszín: Budapest, Millenáris D épület
Kezdési időpont: 10:00

Gyere el te is a fiatal újságírók és rádiósok legnagyobb éves találkozójára, ha érdekel a média világa! Sztárparádé és díjeső, szakmai programok kavalkádja, minden eddiginél fergetegesebb, jubileumi Sajtófesztivál vár rád!  A színpadon díjátadók, gálaműsor és koncertek fognak szórakoztatni – biztos fellépőnk Agárdi Szilvi és Pál Dénes, valamint Vastag Csaba.


A rendezvény számtalan helyszínén ismert újságírókkal, tévés személyiségekkel, közkedvelt rádiósokkal találkozhatsz, és személyesen teheted fel kérdéseidet a média meghatározó személyiségeinek. Többek között vendégünk lesz Weisz Fanni, Vujity Tvrtko, Mádai Vivien és koncertfellépőinkkel is beszélgethetsz. Az egész napos programon kipróbálhatod magad híradósként, szinkronszínészként, találkozhatsz filmesekkel, megnézheted a legújabb kütyüket, vetélkedhetsz, játszhatsz és hazavihetsz sok-sok élményt és nyereményt!


A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon ünnepélyes körülmények között adjuk át a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának díjait, többek között az Év diákújságírójának, az Év diákrádiósának, az Év diákfotósának, az Év diáklapjának és az Év mentorának.A DUE Országos Iskolarádió Hálózatának tagjai jutalomsorsoláson vehetnek részt a Sajtófesztiválon. A DUE összesen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal segíti a diákrádiók munkáját. A program előkészületeiről és alakulásáról, a rendezvényre látogató sztárokról folyamatosan hírt adunk a DUE Online-on, és követhetsz minket a Facebookon is!


Jegyárak : Április 30-ig 2000 Ft, a helyszínen 2500 Ft

3. Street Food Show

Helyszín: Budapest, Hold utcai piac
Kezdési időpont: 12:00

Tucatnyi új résztvevő, még meg sem nyitott helyek debütálása, újdonságokkal visszatérő korábbi kedvencek, bloggerek és írók főzése - május 10-12. között a legmenőbb gasztrohelyek újra együtt a 3. Street Food Show-n, a Hold utcai piacon. A belépés mindemellett ingyenes.


A jó kis street food: időt, leülést igényel, legalább 5 percre, 10-re, 20-ra, félórára. A Street Food Show-n senkit sem hajt a tatár, senki sem nézi, ha kiesik ez vagy az, márpedig lesz mi kieshet, mert becuccol a központba az eddig csak büfékocsiból kínáló kult-hamburgeres. Nem kell nyakunkba venni a várost, és hetekig egyeztetni az étterem-foglalást, mert a jeruzsálemi maceszlapon tálalt zsidótojástól a málnás vagy éppen csokis sörökön a Marmorstein pékség kacér pékárúin és először itt bemutatkozó, egyedi szendvicsein át az igazi cannolliig és a kis Vécseys olasz fiúk szülővárosának utcai ízeiig, mindent egy helyen kóstolhatunk, ha kellőképpen ki vagyunk éhezve a minőségi utcai ételekre.


Jegyár: a belépés ingyenes!

Programnaptár

vissza most előre
2013. május
H K Sz Cs P Sz V
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
12
Pirula Trend