A Naturcomfortnak már 10 éve küldetése a törődés

A Naturcomfortnak már 10 éve küldetése a törődés

A 2021-ben 10. születésnapját ünneplő NaturComfort márkanév garancia a gyógynövényes hatóanyagú, minőségi termékek piacán. A NaturComfort a vásárló igényeinek megfelelően teszteli, fejleszti termékeit. Polgári Erikának, a cég ügyvezető tulajdonosának fő víziója a népgyógyászatban több száz éve eredményesen alkalmazott természetes hatóanyagok párosítása a legmodernebb gyártási technológiákkal. Ezért a NaturComfort termékei mellékhatások nélkül, mesterséges színezőanyagoktól és kétes hatású tartósítószerektől mentesek.

2021.09.01

NAGY DÓZISÚ GYÓGYNÖVÉNYES HATÓANYAGOK MAGAS MINŐSÉGŰ TERMÉKEK

A Magyar Családi Balzsam termékcsalád legelső terméke szintén 10 éves. A minőségre garanciát jelent a 161.000 fő elégedett vásárló. A NaturComfort termékeiben a fő gyógynövényes hatóanyagok kifejezetten magas dózisban találhatók, így fejtik ki rendkívüli hatásukat. A Balzsamok mellett liposzómás vitaminok, gyógygomba termékek, szépségápolási krémek, gyógyteák is szerepelnek a kínálatunkban.

A Naturcomfortnak már 10 éve küldetése a törődés

A GYÓGYNÖVÉNYEK EREJE FELÜLMÚLHATATLAN!

A NaturComfort termékei olyan minőségi, főként természetes összetevőkből állnak, melyek mellékhatások nélkül, az emberi szervezettel összhangban fejtik ki áldásos hatásukat.
A mai világban a legtöbb ember igényli és keresi a természetes megoldásokat azon egészségügyi problémákra, amelyek nem igényelnek orvosi beavatkozást, illetve orvosi kezelés mellett is alkalmazhatók.

A MAGYAR TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK SZÖVETSÉGÉNEK AJÁNLÁSÁVAL
A termékek legmagasabb minőségi követelmények elismeréseként minden egyes Magyar Családi termék a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával kerül forgalomba Magyarországon és a környező országokban.

MAGYAR CSALÁDI BALZSAM

A növényi hatóanyagokból kifejlesztett Magyar Családi Balzsam már több tízezer embernek segített, hogy fájdalommentes életet élhessen. A Magyar Családi Balzsam rendkívül magas koncentrációban tartalmazza a fájdalomcsillapításra évszázadok óta használt gyógynövényeket: rozmaring, körömvirág, vadgesztenye, árnika és menta. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, amelyeket magas minőségi követelményeknek vetünk alá.

A Naturcomfortnak már 10 éve küldetése a törődés

MAGYAR CSALÁDI BALZSAM EXTRA HŰSÍTÉSSEL

A Magyar Családi Balzsam gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatóanyagait megőrizve, extra hűsítő hatással rendelkezik, az extra mentol és a kámfor tartalom miatt. A balzsam gél alapú, gyorsabb felszívódást és erőteljesebb hűsítő hatást eredményez. Erős fájdalmakra ajánljuk.

MAGYAR CSALÁDI BALZSAM MELEGÍTŐ HATÁSSAL

Legújabb Balzsam újdonságunk a MELEGÍTŐ HATÁSÚ BALZSAM. A fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású gyógynövényes összetevők megtalálhatóak a melegítő hatású Balzsamban is. Melegítő hatású összetevői miatt ezt a változatot elsősorban bekeményedett, „bekötött” izmok lazítására, izomgörcsökre, becsípődésekre ajánljuk. Egyenletesen, kíméletesen és hosszan fejti ki melegítő hatását, miközben a számos gyógynövény összetevők jótékony hatásai is érvényesülnek. Visszerek kezelésére értágító hatása miatt nem ajánljuk.

Küldetésünk a törődés, az Ön egészségének támogatása.

A Naturcomfortnak már 10 éve küldetése a törődés

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek