A fiatalok jövője forog kockán!

A fiatalok jövője forog kockán!

Hogy vannak gyermekeink igazából? – a hazai fiatalok lelkiállapotáról beszélgettünk öt különböző szakemberrel és egy kamasszal, akik napi szinten látják és tapasztalják a nehézségeket. A nemzetközi UNICEF jelentése szerint minden hetedik gyermek mentális betegségben szenved.

2023.06.07

A felnövekvő generációk mentális egészségének megőrzésére, a gyerekek növekvő tömegét fenyegető mentális zavarok megelőzésére vonatkozó, az eddigieknél hatékonyabb össz-társadalmi lépésekkel nem lehet tovább várni.

A fiatalok jövője forog kockán!

Ezúton ajánljuk figyelmedbe az UNICEF Magyarország legújabb webináriumát, amely egy igazán őszinte beszélgetés arról, hogy mit tapasztalnak a gyerekekkel foglalkozó magyar szakemberek a mindennapi gyakorlatban és mik a legnagyobb nehézségek egy mai fiatal életében. Öt szakember és egy kamasz beszélget sokszor elérzékenyülve, megoldásokat keresve.


Ha az érintett gyermekek családját és hozzátartozóit is tekintetbe vesszük, a mentális problémák életminőséget, munkateljesítményt és a személyes kilátásokat rontó következményei milliós hazai populációt érintenek. Ilyen arányú negatív kockázat egy egész társadalom jövőjét áshatja alá! A beszélgetés hat résztvevőjének személyes megélése, a magyar fiatalok hangját képviselő diák meghatóan őszinte véleménye cselekvésre sürget. A megoldásban pedig nem csupán a szakmai kormányzat (megmondók), hanem a sajtó (kérdezők) szerepe és felelőssége is kiemelkedő jelentőségű.

Hallgasd meg, ajánld és kérdezz a témában!

https://youtu.be/L7cWB-TqXVY

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek