Emberarcú Egészségért díj 2023 pályázat

Emberarcú Egészségért díj 2023 pályázat

A Teva Gyógyszergyár Zrt. idén is várja a pályamunkákat az „Emberarcú Egészségért díj 2023” pályázatra. A szervező honlapján 2023. szeptember 15-ig lehet beküldeni a nevezéseket azon értékteremtő egészségügyi kezdeményezésekről, amelyek nagyban hozzájárulnak a betegélmény javításához. Emberközpontú, a betegek életet megkönnyítő tevékenységével vagy programjával bárki csatlakozhat a már beérkezett pályázatokhoz!

2023.09.06

életminőségét javító, emberközpontú kezdeményezések milyen nagy számban léteznek Magyarországon, ugyanakkor nem biztos, hogy elég figyelem irányul rájuk. A pályázatot meghirdető Teva Gyógyszergyártó Zrt. kiemelten fontosnak tartja a díja által elismerni kívánt értékeket: az odafigyelést, empátiát, méltóságot és emberséget, melyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a gyógyulás elősegítése érdekében.

A Teva honlapján betekintést nyerhet a tavalyi év győztes pályázataiba: www.teva.hu/emberarcu-egeszsegert/nyertesek-2022/ Ismerkedjen meg közelebbről az Amigos a gyerekekért Alapítvány, a Mosoly Alapítvány és a KORE Koraszülöttekért Országos Egyesület mellett Dr. Orbán Zoltán és Dr. Fröhlich Georgina szívmelengető győztes projektjeivel.

A díjra idén is bármely magánszemély, egészségügyi dolgozó, egészségügyi intézmény, civil vagy állami szervezet jelentkezhet, nem feltétel az egészségügyhöz kapcsolódó munkaviszony. Fontos, hogy a díjra pályázni csak olyan önkéntes, segítségnyújtó és értékteremtő projektekkel lehet, amelyek a pályázati kiírást megelőző másfél évben, tehát 2022. január 1. és 2023. június 19. között már működtek vagy ebben az időszakban valósultak meg, Magyarországon. A pályamunkákat a Teva honlapján, a www.teva.hu/emberarcu-egeszsegert oldalon lehet benyújtani.

Emberarcú Egészségért díj 2023 pályázat

Az Emberarcú Egészségért díj 2023 pályázaton 4 győztes kerül kihirdetésre, de a belső zsűri saját belátása szerint különdíjat is kioszthat egy általa arra érdemesnek ítélt pályaműnek. A zsűri a kezdeményezés hasznossága, újszerűsége, kreativitása, emberközelisége és fenntarthatósága szempontjából értékeli a beérkező munkákat. A győztes pályázatok nyereménye egyenként bruttó 1.000.000 forint, a döntős pályázatok pedig bruttó 100.000 forint díjazásban részesülnek.

A pályázatok benyújtási határideje szeptember 15. éjfél, tehát már csak 2 hét van hátra a nevezési időszakból. Ha a közelmúltban megvalósítottak vagy a jelenben folytatnak olyan projekteket, melyek hozzájárulnak a betegek életminőségének javításához, éljenek a lehetőséggel és jelentkezzenek a pályázatra!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek