Hirdetés
2013. április 13.

Csemer Boglárka \'Boggie\' lemezbemutató koncert

Helyszín: Budapest, BMC - Opus Jazz Club, 1093 Bp. Mátyás utca 8.
Kezdési időpont: 21:00

Csemer Boglárka 'Boggie' már évek óta rendszeresen kápráztatja el közönségét hazai, és külföldi vizeken egyaránt.BOGGIE elnevezésű jazzy pop formációja a Tom-Tom Records gondozásában jelenteti meg első albumát.


A harmonikus dallamvezetésnek, a felszabadult játéknak köszönhetően, a zene körbeöleli hallgatóját, a francia nyelvű dalszövegek és Boggie a maga kisugárzásával, bájával, csengő hangjával egy érzelmekkel, gondolatokkal teli világba kalauzol bennünket.


Boggie francia muzsika iránti vonzalma már évek óta töretlen. Párizsban töltött éve és a francia dalkultúra olyannyira inspirálta őt, hogy az albumon a magyar és angol nyelvű felvételek mellett, számos francia nyelvű saját dal is helyet kapott. Egy ízig-vérig magyar előadóról van szó, aki albumával méltán lép a frankofón zenei világ köreibe, zenéjét kiterjesztve hazánk határain kívülre, remélve, hogy minél nagyobb közönség érzi majd azt a sajátjának, nemzetiségtől és kultúrától függetlenül.


Az albumon vendégeskedő zenészek és a zenekar játékos, élettel teli, néhol romantikus, néhol csábító, néhol melankólikus hangulatot varázsolnak körénk.A dalok magukon viselik a könnyed játékosság jegyeit is, de a nagyzenekarral megtámogatott, monumentális dal sem lóg ki a sorból, egységes egésszel van dolgunk.


A lemezbemutató koncert igazi ínyencségnek ígérkezik. Egy koncert, mely kirepít a hétköznapokból és megnyugtatóan hat ránk a felgyorsult világban.


Csemer Boggie egészen kisgyermek korától a zene és az éneklés megszállotja. Több mint 12 évig tanult különböző zeneiskolákban különböző stílusokat a népzenén, a klasszikus zenén és a jazz-en keresztül, míg végül 2010-ben a Kőbányai Zenei Stúdió ének szakán tett sikeres vizsgát. Boggie 2011-ben, a Jazzy 90,9 rádió dalversenyén a Magyar Jazz Szövetség Különdíját nyerte el a Japánkert című szerzeményével, mely a 2013. április 13-án megjelenő albumon is meghallgatható.


A formáció már 2012 áprilisában meghívást kapott a Frankfurtban megrendezésre kerülő Light&Buildings kiállításra fellépő művészként, és 2012 októberében a neves párizsi Sunset&Sunside Jazz Clubban is koncerteztek. 2013-ban Bécsben lépnek fel a friss lemezanyaggal.


A zenekar: Csemer Boglárka – Boggie – ének Sebestyén Áron – zongora Németh Tamás – dob György Attila - nagybőgő, basszusgitár


Vendég: Petruska András Közreműködő zenészek: Sapszon Orsolya, Bazsinka Ágnes


Jegyár: 2.000 Ft

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2013. április
H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
12345
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend