Hirdetés
2011. június 19.

Apák napi piknik

Helyszín: Budapest, Zöld Pardon
Kezdési időpont: 11:00

Június harmadik vasárnapja a világ számos pontján az apák ünnepe. Az apák mellett ez az alkalom a szülői szeretet napja is. A Zöld Pardon, az Apák napja szellemiségéhez leginkább illő módon színes programokkal tarkított családi pikniknek ad helyet az ünnep délutánján. A JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány "Apa is csak egy van" kampánya keretében megvalósuló esemény elsődleges célja, hogy kellemes családi szórakozást biztosítva hívja fel a figyelmet a szülők egyenrangú szerepére.

A Zöld Pardonban minden vasárnap a családokról szól. A Családi Vasárnap programsorozat keretében a szórakozóhely ingyenesen látogatható, szakképzett pedagógusok felügyelete mellett működő játszótérrel, játszóházzal és kézműves foglalkozásokkal várja a családokat. A baba-barát kulturális központ pelenkázót és baba-mama szobát biztosít a legkisebbeknek és a róluk gondoskodó szülőknek. A családok étkezéséről a Zöld Pardon kedvezményes menüvel gondoskodik.

A Családi Vasárnap programsorozatba illeszkedve a Zöld Pardon június 19-én 11 órától ingyenesen fogadja az Apák napján szórakozni vágyó családokat. A rendezvényen minden apa felolvashatja saját kedvenc meséit, így megismertetve azokat a jelenlévő gyerekekkel. A nagyobb gyerekek saját kezűleg készíthetnek ajándékot az ünnepnap alkalmából a kézműves és kreatív standokon, sőt a nap folyamán a bábozásba is belekóstolhatnak.

A rendezvényen a szülők különböző tanácsadásokon is részt vehetnek a gyermekpszichológia, a gyermekrajz elemzés, a párkapcsolati grafológia és a családi munkamegosztás témáiban. A bátrabb apa-gyerek párosok az élményalapú, közös szerepjátékon alapuló, pszichodráma módszereket alkalmazó foglalkozásokat várhatják izgalommal. Az esemény látogatói részt vehetnek a különleges nyereményeket ígérő Apa-tombolán.

A program részeként fény derül az óvodai Apák napja ötletpályázat nyerteseire. A pályázatot a JÓL-LÉT Alapítvány óvodák számára írta ki, abból a célból, hogy bemutassák az apák szerepvállalását gyermekük mindennapjaiban.

A Zöld Pardon szeretettel várja tehát a szórakozni vágyó gyerekeket és szüleiket Apák napja alkalmából.


A belépés és a programokon való részvétel ingyenes.

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2011. június
H K Sz Cs P Sz V
3031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
123
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend