Tükör Kvíz

Játsszon értékes nyereményekért!

A Patika Tükör minden hónapban megtalálható az ország gyógyszertáraiban, a patikus ajándékozza Önnek.

Fontos számunkra, hogy cikkeinkkel segítsük olvasóink ismereteinek bővítését, támogassuk egészsége megőrzését és a betegségek megelőzését. A szakértői háttérrel megjelenő információk olyan tudásanyagot biztosítanak, amelyek hasznosak lehetnek a betegségek felismerésében, azok kezelési módjának kiválasztásában. A patikában vény nélkül kapható termékek megismeréséhez és otthoni használatához is hasznos tanácsokat adunk.

Ha kitölti a kvízünket, és beküldi a megadott elérhetőségek egyikére, azok között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Keresse nyereményjátékunkat az Egészségtükör Facebook oldalán!
https://www.facebook.com/egeszsegtukor

A  kvíz kérdésekre a válaszokat a júniusi lapszámunkban megtalálja!

Beküldési határidő: 2021. június 30.

A helyes válaszokat beküldők közül hárman ajándékcsomagot kapnak a Helia-D Group, a NaturComfort Kft. és a Vitaminkosár Kft. jóvoltából!

A nyertesek nevét az augusztusi számban közöljük. A helyes megfejtéseket a Patika Tükör júliusi számában és online oldalainkon olvashatják.

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT! Tájékoztatjuk Önt, hogy a kapcsolatfelvétel, illetve kapcsolattartás során birtokunkba jutott személyes adatait az Európai Unió átfogó adatvédelmi szabályozásának (GDPR), valamint a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kezeljük. További részletek a honlapunkon elhelyezett Adatkezelési Szabályzatban olvashatóak (www.egeszsegtukor.hu/adatvédelem). A kiadó a személyes adatokat nem tárolja, nem gyűjti, azokat csak a nyertesek értesítésére használja! Csak abban az esetben küldje vissza a kérdőívet, ha a szabályzatban foglaltakkal egyetért!

Hány éves a Tükör? *
Hol kapható a Tükör? *
Mennyibe kerül a Tükör? *
Mi a Tükör webcíme? *
Melyek a leggyakoribb allergiás reakciót okozó rovarok?
Milyen vitaminok ajánlottak 50 felett?
Mit jelent a rapid kifejezés?
Milyen étel a ratatouille?
Beküldő neve *
Beküldő e-mail címe *
Tisztelt Játékos!
A Kvíz Játék kitöltésével és válaszainak elküldésével a Ön kijelenti, hogy a PATIKA TÜKÖR Kft., (a továbbiakban: "Adatkezelő") Adatvédelem webhelyen található adatvédelemi szabályzatait és valamennyi kapcsolódó információt megismerte, megértette és azokat kifejezetten elfogadta. Kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy:
* = kötelező
Pirula Trend