Naturcomfort kvíz

Játsszon Naturcomfort értékes ajándékcsomagjáért!


A gyógynövények ereje felülmúlhatatlan az ízületápolás terén!

A 2021-ben 10. születésnapját ünneplő Naturcomfort a népgyógyászatban több száz éve eredményesen alkalmazott természetes hatóanyagokat párosítja a legmodernebb gyártási technológiákkal. Mesterséges színezőanyagoktól és tartósítószerektől mentesek. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak. Családi, nagy 250 ml-es, és tubusos, 50 ml-es kiszerelésben is kaphatóak.

Könnyedebb mozgás, fájdalommentes mindennapok

A magyar családi balzsam termékcsalád tagjai magas koncentrációban tartalmazzák a fájdalomcsillapításra régóta használt gyógynövényeket: rozmaring, vadgesztenye, árnika és menta.
A melegítő hatású családi balzsamot, a paprikakivonat (capsaicin), kámfor melegítő hatása miatt elsősorban bekeményedett, „bekötött” izmok lazítására, izomgörcsökre, becsípődésekre ajánljuk. A növényi hatóanyagok segítenek rugalmasabbá tenni az erek falát, így jobb lesz a vérellátás, a fájdalmas terület oxigénellátása, ezáltal csökken a fájdalom, könnyebb lesz a mozgás.

Ízületápolás kívül, belül

A Magyar Családi Balzsam Extra hűsítéssel: a Családi Balzsam család gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású összetevőit megőrizve az extra mentol- és a kámfortartalom miatt, extra hűsítő hatással rendelkezik.
A Naturcomfort az ízületápolásban nem csak külső, hanem belső ízületápoló támogatást is nyújt. A Flexigén kollagén ital, Dinamix kapszula és a Táncpróba gyógytea keverék kiváló ápoló hatást biztosítanak.
A Flexigén kollagén ital: vitaminokat, ásványi anyagokat liposzómás formában tartalmazza, melyek biohasznosulása akár 94% feletti. A Flexigénben lévő polifenolok és az MSM védik az ízületeket a gyulladástól, védik a kollagén mátrixot, és a kötőszöveteket a leépüléstől, könnyedebbé válik a mozgás.

Megfejtését elküldheti e-mailben: kviz@patikatukor.hu.
A tárgyba írja be: Naturcomfort Kvíz. Keresse nyereményjátékunkat az Egészségtükör Facebook oldalán.

Beküldési határidő: 2021. szeptember 30.

EGY KIS SEGÍTSÉG! A kvíz kérdésekre a válaszokat a mellékelt szövegben megtalálja!

A nyertesek nevét és a helyes megfejtéseket a Patika Tükör novemberi számában és online oldalainkon olvashatják.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT! Tájékoztatjuk Önt, hogy a kapcsolatfelvétel, illetve kapcsolattartás során birtokunkba jutott személyes adatait az Európai Unió átfogó adatvédelmi szabályozásának (GDPR), valamint a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kezeljük. További részletek a honlapunkon elhelyezett Adatkezelési Szabályzatban olvashatóak (www.egeszsegtukor.hu/adatvédelem). A kiadó a személyes adatokat nem tárolja, nem gyűjti, azokat csak a nyertesek értesítésére használja! Csak abban az esetben küldje vissza a kérdőívet, ha a szabályzatban foglaltakkal egyetért!

A Magyar Családi Balzsam "családi" kiszerelése? *
A Magyar Családi Balzsamok összetevőinek elsődleges gyógyhatása? *
A Magyar Családi Balzsam Melegítő hatással ajánlott elsősorban? *
A Melegítő Hatású Balzsamban a melegítő hatást biztosítja? *
Az Extra hűsítő változatában a fő összetevők: *
NaturComfort márka hányadik születésnapját ünnepli 2021-ben? *
A Magyar Családi Balzsamok *
A Flexigén *
Beküldő neve *
Beküldő e-mail címe *
Tisztelt Játékos!
A Kvíz Játék kitöltésével és válaszainak elküldésével a Ön kijelenti, hogy a PATIKA TÜKÖR Kft., (a továbbiakban: "Adatkezelő") Adatvédelem webhelyen található adatvédelemi szabályzatait és valamennyi kapcsolódó információt megismerte, megértette és azokat kifejezetten elfogadta. Kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy:
* = kötelező
Pirula Trend