Tavasz

Tavasz

Sport

Senkinek nincs ínyére: a fogágybetegség

Bár az általános nézet szerint fogorvoshoz akkor megyünk, ha fáj a fogunk, ez nagyon helytelen szokás, hiszen olyan probléma is adódhat, amely ...

Sport

A zöld zöldségek csodája

Nem minden zöldség zöld színű, de a zöld színűek különösen jók, mert olyan anyagok tartalmaznak, amelyek megtisztítják a szervezetet a salakanyagoktól.

 • 2016.02.12 Hogyan böjtöljünk hiánytünetek nélkül?

  A fehérjét tojással, tejtermékekkel, babbal, csonthéjasokkal, a vasat pedig egyebek mellett tojássárgájával vagy vassal dúsított müzlivel pótolhatjuk, ha hosszabb időn át nem eszünk húst – mondja Veresné Dr. Bálint Márta.

 • 2016.02.09 Legyetek boldogok! 6. kihívás

  Úgy döntöttünk, hogy csatlakozunk a huffingtonpost.com felhívásához, amiben arra vállalkoztak, hogy 30 nap alatt boldogabbá tesznek napi kihívásaik segítségével. Akartok ti is boldogok lenni? Akkor csatlakozzatok! Itt a 6. kihívás.

 • 2016.02.02 Legyetek boldogok! 2. kihívás

  A mai napon arra buzdítunk, hogy légy kedves. Nem nehéz megtenni, rá sem kell készülni, mégis jobb lesz tőle a napod!

 • 2015.05.28 Kisokos az egészséges napozáshoz

  Bár néha reménytelennek tűnik a helyzet, de azért biztosan lesz szép napos idő is a nyáron. Úgyhogy készüljünk fel rá!

 • 2015.05.27 Sörben pácolt grill karaj - Egészségséf

  Szerencsére az esős napok között vannak napsütésesek is, így nem kell lemondanunk a grillezésről. Akkor lesz igazán finom, omlós a hús, ha azt előre bepácoljuk. Lássunk ehhez egy finom pácot.

 • 2015.05.25 Itt a szúnyogszezon – itt a szívférgesség!

  A tavasz végével és a csapadékosabb időjárás beköszöntével együtt kezdetét vette a szúnyogszezon. A szúnyogok nemcsak kellemetlenek, hanem felelősek az egyik legsúlyosabb állatbetegség, a szívférgesség kórokozójának terjesztéséért is. A fertőzés a kutyák, a macskák és a vadászgörények esetében is végzetes kimenetelű lehet. A gazdiknak érdemes odafigyelniük, hogy biztonságban tudhassák kedvenceiket és saját magukat!

 • 2015.05.22 Tejszínes eperkoktél - Egészségséfünk receptje

  Ha itt a kerti partik szezonja, akkor jöhetnek a koktélok is. A koktéloknál mindig figyelni kell a mennyiségre, mert hirtelen nem érezzük az erejét, itatják magukat, és hamar a fejünkbe szállhat. Mégis azt mondom, hogy használjuk ki az alkalmat és készítsünk minél több fajtát.

 • 2015.05.19 Hol fürödhetsz a kutyussal ezen a nyáron?

  Tavaly nyáron nagy port kavart, és felkapott téma lett, hogy a kutyások hol strandolhatnak együtt kedvenceikkel, hivatalosan hol engedhetik őket a vízbe. Eddig saját környékükön keresetek olyan félreeső partszakaszt, ahol nem zavar senkit ha a kutya ott úszik, vagy megrázza vizes bundáját. Az igényeket felismerve az EB OVO Egyesület elkezdett foglalkozni a kérdéssel, és megalkotta ismét a 2015-ös magyarországi kutyastrandok térképét is.

 • 2015.05.18 Akár 300 ezret is fizethetsz, ha ez hianyzik a biciklidről

  Végérvényesen itt a jó idő. Ilyenkor még azok is nyeregbe pattannak, akik amúgy soha. Érdemes is, mert nagyon egészséges mozgásforma, de figyeljünk, nehogy pórul járjunk!

 • 2015.05.18 5 étel, ami megvéd a káros sugaraktól

  Nem csupán a naptejjel védekezhetsz a káros sugarak ellen! Léteznek élelmiszerek, amelyek segítenek, hogy bőröd egészséges maradjon egy kiadós napozás után is!