Légy aktív! És mozogj velünk!

Légy aktív! És mozogj velünk!

Néha azt érzi az ember – kortól, nemtől és foglalkozástól függetlenül - , hogy a csapból is folyik a hogyan éljünk egészségesen téma. Ezer változatban szólnak hozzánk ismert és ismeretlen szakértők, hogy mit kellene tennünk egészségünk védelmében, és már kívülről fújjuk a fő üzeneteket, amelyek közül kiemelt helye van a mozgásnak.

Igen, szembe kell néznünk a ténnyel, hogy a mozgás ma már nem a hétköznapok szerves része, külön programként illeszkedik az életünkbe. Nem tagadhatjuk tovább, hogy korunk közlekedési szokásai, az ülőmunka mozgásszegénnyé tette az életünket, és a szervezet egyre többször jelez, hogy ez neki nem jó. A csontjaink, az izmaink, de még a lelkünk is igényli a fizikai aktivitást.

Légy aktív! És mozogj velünk!

A Patika Tükör új kezdeményezése ezen az állapoton kíván változtatni. Borsos Péter sztáredzőt kértük meg arra, hogy egyelőre Budapest szabadtéri játszóterein tornázzon Olvasóinkkal. Elsősorban azokat az érdeklődőket várjuk, akik elvesztették a hitüket, hogy fittek, csinosak legyenek. Hölgyeket és urakat, akik ízületi panaszokkal élnek, fáj a derekuk, súlyproblémával küzdenek és már régen lemondtak a mozgás öröméről. Pontosan nekik szeretnék bebizonyítani, hogy soha nincs késő váltani a jobb, vidámabb, egészségesebb életért.

Jelentkezés május 20-ig:

Találkozzunk május 28-án, szombaton 9.00 órakor a Margitszigeten.

A regisztrált érdeklődők névre szóló tájékoztatást kapnak!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek