Egyik orvostól a másikig? Laboreredményt a foteljéből!

Egyik orvostól a másikig? Laboreredményt a foteljéből!

A YorkTest otthon elvégezhető ételintolerancia tesztek nagy előnye versenytársaihoz képest, hogy a vérminta elemzése professzionális, akkreditált laboratóriumban történik.

Egy home-to-laboratory tesztről van tehát szó, amely rendelkezik a home tesztek minden előnyével, azonban a pontos eredmény érdekében szakszerű segítséget igénylő és otthoni körülmények között nagy hibalehetőségeket rejtő analizálás nem hárul a vásárlóra. Nincsen több rendelőintézetben várakozás, ha ezt a szűrőprogramot választja!

Gyakran vannak emésztési- vagy bőrproblémái, sűrűn gyötri migrén, sokszor fáradt, kimerült? Gondolt már arra, hogy a tüneteket esetleg ételintolerancia okozza? Ha gyorsan, egyértelmű választ szeretne kapni erre a kérdésére, próbálja ki a YorkTest ételintolerancia teszteket, amelyeket foteljéből, online rendelhet meg, egyszerűen vérmintát vehet otthon, majd professzionális körülmények között, laborban állítják ki az eredményét. A laborháttér garancia a megbízható, pontos eredményre, ráadásul hasznos segédanyagokat (egy Táplálkozási útmutatót és egy Étkezési naplót) is kap mellé, hogy minél egyszerűbb legyen átalakítania étrendjét.

Egyik orvostól a másikig? Laboreredményt a foteljéből!

Miért más a YorkTest ételintolerancia teszt versenytársaihoz képest? Laboreredményt ad, mintha orvosnál járt volna, de ki sem kellett mozdulnia otthonról. A rendelőben sem kellett órákat várnia a vizsgálatra, és nyugodt lehet az eredménnyel kapcsolatban, hiszen profi laborra bízta a vérminta-elemzést. Ráadásul alkoholos ital összetevőkre is mér (például likőr, koktél, bor, whiskey, sör alapanyagok, stb.) a Food&DrinkScan teszt, hiszen az italokban is lehetnek olyan alkotóelemek, amelyek reakciót válthatnak ki.

Rendelje meg Ön is fotelből a YorkTest ételintolerancia tesztek valamelyikét, és dőljön nyugodtan hátra, mert ételintoleranciája profi kezekbe került!

A tesztek most kedvezményes áron vásárolhatók meg a www.yorktest.hu weboldalon!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek